Obavijesti

Sport

Komentari 0

Koeman uoči Hrvatske: Šokiran sam onime što sam vidio!

Koeman uoči Hrvatske: Šokiran sam onime što sam vidio!
4

Nije bilo dobro, prilično sam razočaran. Stvarno mora biti bolje, ovo je stvarno bilo premalo. Bio je to loš tjedan, puno se igrača razboljelo, visoko smo izgubili od Francuske, a ni protiv Gibraltara nije bilo dovoljno

VIDEO

Iznervirani nizozemski izbornik Ronald Koeman rekao je da je šokiran učinkom svoje momčadi u prvom tjednu povratka na čelo reprezentacije i da je potrebno drastično poboljšanje reprezentacije, koja sljedeći susret igra u polufinalu Lige nacija protiv Hrvatske.

Pokretanje videa...

Trening 'vatrenih' u Dugopolju 00:54

To nije bio povratak koji je Koeman tražio na početku svog drugog mandata, nakon što je zamijenio Louisa van Gaala. Nizozemci su mlako startali u kvalifikacijama za Euro 2024.

- Moramo se poboljšati, prilično sam šokiran onim što sam vidio - rekao je.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group A - Senegal v Netherlands

Zbog virusa je prošlog tjedna pet igrača odustalo od puta u Pariz, gdje ih je Francuska porazila s 4-0, a Nizozemci su potom u ponedjeljak svladali Gibraltar s 3-0, ali uz mizernu igru. Koeman nije skrivao nezadovoljstvo.

- Nije bilo dobro, prilično sam razočaran. Stvarno mora biti bolje, ovo je stvarno bilo premalo - rekao je Koeman i nastavio:

'Nizozemska će uskoro morati bolje'

- Bio je to loš tjedan, puno se igrača u početku razboljelo. Tada smo visoko izgubili od Francuske, a ni protiv Gibraltara nije bilo dovoljno. Uskoro će morati biti bolje. Nikada nisam imao takav tjedan u svom prethodnom mandatu kao izbornik i nadam se da se neće ponoviti.

Netherlands squad walkaround and press conference - Estadio D. Afonso Henriques

Nizozemci će morati napraviti veliki iskorak jer su sljedeći nastupi u final fouru Lige nacija u lipnju, kojoj su domaćini. Igraju s Hrvatskom u Rotterdamu 14. lipnja, a četiri dana kasnije idu u finale ili susret za treće mjesto protiv Italije ili Španjolske.

- To su snažni suparnici, važno je da imamo kompletan sastav - kazao je Koeman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...