Obavijesti

Sport

Komentari 8

Komentatori 'Trešnjevke' imaju najbolji pregled igre na ulici

Komentatori 'Trešnjevke' imaju najbolji pregled igre na ulici
3

Kako bi imao što bolji uvid u igru, komentatorski dvojac Trešnjevke hardcore spustio se u prvi red. Slušatelji su sigurno bili oduševljeni live prijenosom sa Savske ulice

VIDEO

Došlo je vrijeme da odaberete svoje favorite. Glasujte za omiljenu ekipu koja vas je najviše nasmijala, pomozite im da uđu u polufinale projekta i tako budu korak bliže poljskim tribinama. Više na www.24sata.hr/nabrundavanje2012. Ne zaboravite, glasati možete do nedjelje u ponoć!

Jednim klikom miša glasajte za svoje favorite i osvojite brojne nagrade. Glasovanje je jednostavno, otiđete na www.24sata.hr/nabrundavanje2012, izaberete koji vam se video sviđa i automatski ulazite u nagradnu igru. Glasati možete do nedjelje kad završava prvi krug nakon kojeg 10 ekipa ide u polufinale Nabrundavanja.

Trešnjevka hardcore nikad originalnija

Komentatori razigrane 'Trešnjevke' spustili su se u prvi red kako bi imali najbolji pregled nogometne igre. Dvojac se s najsuvremenijom studijskom opremom 'parkirao' nasred Savske ulice u Zagrebu u kojoj su u zadatku 27. poput najvećeg meštra Mladena Delića pružili svojim slušateljima uzbudljiv prijenos utakmice Hrvatska-Španjolska.

Zadatak 31. "Na semaforu provjeri ljudima krampone" nije u početku krenuo prema planu. Znajući da neće tolerirati neposluh igrača, sudac je uzeo stvari u svoje ruke te uspio provjeriti krampone neposlušnih sudionika.

Uključili se i Gudravci

Najnovija momčad Gudravci iznenadila nas je svojom marljivošću poslavši u kratko vrijeme nebrojeno mnogo videa od kojih smo teško odabrali koji je od njih najbolji.

No, svakako u oko upada maestralno izvršen zadatak 5. u kojem je 'Ćiro' uzeo megafon u ruke i uveo disciplinu preopuštenim igračima nasred glavnog zagrebačkog trga.

U zadatku 19. driblanje među ljudima na ulici nije se svidjelo jednom starijem gospodinu, no kao pravi, mladi kavaliri ispričali su se za odlične majstorije a la Messi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići