Obavijesti

Sport

Komentari 47

Konačno svi zajedno! Modrić je stigao zadnji i dobio ovacije...

Konačno svi zajedno! Modrić je stigao zadnji i dobio ovacije...
15

Modrića i Kovačića kao pobjednike Lige prvaka s Realom dočekala je torta s logom Lige prvaka dok je jedna namijenjena i Šimi Vrsaljku kao pobjedniku Europa lige s Atletico Madridom

VIDEO

Mateo Kovačić i Dejan Lovren priključili su reprezentaciji u Rovinju ranije tijekom četvrtka, a poslijepodne je stigao i kapetan Luka Modrić, kojeg su dočekali brojni navijači.

Modrića i Kovačića kao pobjednike Lige prvaka s Realom dočekala je torta s logom Lige prvaka dok je jedna namijenjena i Šimi Vrsaljku kao pobjedniku Europa lige s Atletico Madridom.

Čarli je spreman

Večernji trening na Valbruni odrađen je po paklenoj vrućini a osim prema Kovačiću i Lovrenu sva pozornost bila je usmjerena prema Vedranu Ćorluki koji je još jednom svojim radom i angažmanu na treningu dokazao kako njegova ozljeda je doista stvar prošlosti.

Novinarima su se prije treninga obratili Marko Pjaca koji je na okupljanje uoči SP-a stigao kao član Juventusa, ali na posudbi u Schalkeu i novi član Milana Ivan Strinić.

Pjaca: Povratak u Juve? Moguće

- Osjećam se zdravstveno dobro i mislim da je to u ovom trenutku najbitnije. Tu sam na raspolaganju izborniku, nakon onog okupljanja u Americi, ovo mi je drugo nakon ozljede. Nadam se da ću pomoći reprezentaciju u ostvarenju dobrog rezultata u Rusiji. Ponavljam, osjećam se dobro, mislim da sam, ono što sam odigrao u Schalkeu, dobro iskoristio iako minutaža nije bila onakva kakvu sam očekivao. No, važno je da sam osobno zadovoljan svojim učinkom - kazao je Pjaca.

- Kad sam išao tamo to sigurno nije bilo ono što sam želio. Htio sam igrati više, pogotovo nakon ozljede, ali što je tu je - rekao je Pjaca dodavši kako još ništa nije riješeno što se tiče povratka u Juventus te kako će dosta ovisiti o nastupu na SP-u.

- Ima vremena do toga, sad je koncentracija isključivo na reprezentaciji. Pojedinačno smo stvarno jaki i ako to spojimo u cjelinu, onda mislim da možemo daleko na svjetskom prvenstvu - kazao je Pjaca.

- Iskreno, igrao sam već jedno SP, ali U 20, te Europsko prvenstvo gdje sam stekao veliko iskustvo. Veselim se nastupu u Rusiji i ako mi se ukaže prilika, vjerujem da ću je iskoristiti - poručio je Pjaca.

Strinić: Badelj u Milanu? Super

Sad već bivši defenzivac Sampdorije te novi član Milana Ivan Strinić kazao je kako teško podnosi ove paklene vrućine te kako se nada boljim vremenskim uvjetima u Rusiji gdje bi trebalo biti svježije.

- Vrućine su neizdržive, no uspijevamo nekako držati visoki ritam na treningu. Na svjetskim prvenstvima nakon 1998. godine nikada nismo prošli skupinu te stoga vjerujem da je došao taj trenutak. Stoga osnovni cilj je proći skupinu a poslije što bude - istaknuo je Strinić dodavši kako se veseli mogućem dolasku Milana Badelja u Milan.

- Presretan sam što sam potpisao za Milan, što je tu i Kalinić i što bi nam se mogao priključiti i Badelj. Sada je na meni red da se radom i zalaganjem dokažem - kazao je Strinić koji vjeruje dobroj igri i na SP-u.

 - Očekujem da ću dobrom igrom učvrstiti svoju poziciju, ako ne hvala bogu  ima tu i drugih koji mogu kvalitetno odigrati tu ulogu. Izbornik puno razgovara s nama, to mu je vrlina. Motivacija je kod svih igrača velika, nema opterećeni i mislim da možemo daleko dogurati. No, korak po korak, najprije Brazil, pa Senegal a onda počinje ono pravo - zaključio je Strinić dodavši kako svi reprezentativci moraju biti čiste glave i dobro se pripremiti.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske