Obavijesti

Sport

Komentari 34

Kopić: Ademi i Perić neće biti s nama, znam kako Osijek igra

Kopić: Ademi i Perić neće biti s nama, znam kako Osijek igra

Očekujem veliki broj duela, veliku količinu energije, znamo na koji način će se Osijek suprotstaviti. Doveli su i par pojačanja. Samim time su iskazali visoke ambicije za borbu za najviše pozicije, kaže Kopić

VIDEO

Siguran sam da je to veliki rezultat. Dobili smo Sevillu. U konačnici, osjećaji jesu pomiješani iz razloga kad zbrojimo obje utakmice, tih 180 minuta, mislim da smo imali dovoljno prilika da i konačni rezultat u zbroju bude povoljniji za nas. Ali što je, tu je. Mislim da je još jedna uspješna europska sezona iza Dinama. Ništa, okrećemo se domaćem natjecanju, rekao je trener Dinama Željko Kopić uoči nedjeljnog derbija s Osijekom (18 sati, Gradski vrt) pa dodao:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kopić vs. Scoria VIDEO

- Sigurno znači puno kada dvije utakmice pokažete i kvalitetu igre i napravite velik broj prilika, držite do zadnje sekunde utakmicu otvoreno. Koštalo nas je onih par minuta dekoncentracije u Sevilli. Ali momci su pokazali da se mogu i protiv toliko kvalitetnog suparnika nositi na pravi način. Ja sam u to bio siguran. Tako da, s tog nekog motivacijskog aspekta sigurno da nam je to još jedan dodatni plus.

GNK Dinamo i FC Sevilla u uzvratu šesnaestine finala UEFA Europske lige

Koliko je moguće regenerirati momčad u samo tri dana?

- Moramo, već nam je utakmica protiv Lokomotive bila dovoljna opomena. Vidjeli smo da nismo bili pravi, da nismo bili na očekivanoj razini. Sve ovo što smo radili nakon druge utakmice protiv Seville je išlo u kontekst oporavka da spremni dočekamo utakmicu protiv Osijeka.

Kakvo je zadovoljstvo širinom kadra i reakcijama igrača s klupe?

- To je uvijek važno i to je ono što naglašavam. Momčad ne čini jedanaest igrača nego svi oni koji su u kadru. Oni su s razlogom igrači Dinama i uvijek očekujem da oni koji uđu s klupe da daju svoj doprinos. Protiv Seville je to bilo na visokoj razini i naravno da to očekujem i u sljedećim utakmicama.

Vikend koji bi mogao odlučiti prvenstvo: Evo gdje gledati dva važna derbija i što znače HNL-u
Vikend koji bi mogao odlučiti prvenstvo: Evo gdje gledati dva važna derbija i što znače HNL-u

Par riječi o Osijeku?

- Osijek ima svoj specifičan način igre. Očekujem veliki broj duela, veliku količinu energije, znamo na koji način će se Osijek suprotstaviti. Doveli su i par pojačanja. Samim time su iskazali visoke ambicije za borbu za najviše pozicije. Tako da, idemo igrati derbi utakmicu. Izazovna utakmica za nas. A na nama je da budemo na pravoj razini.

Zagreb: Hrvatski Dragovoljac i Osijek sastali su se u 22. kolu HNL-a

Ima li kakvih novosti oko kadra, kakva je situacija s ozlijeđenima?

- Situacija je više-manje slična. Do pred sam početak utakmice ćemo vidjeti možemo li jednog, dvojicu, od ovih koji su van stroja, koristiti. Perić sigurno nije s nama, Ademi sigurno nije s nama, ovo ostalo ćemo još vidjeti - zaključio je Kopić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'