Sport

Komentari 74

Kopić nakon ždrijeba: Svi su priželjkivali Barcu, ja nisam!

Kopić nakon ždrijeba: Svi su priželjkivali Barcu, ja nisam!

Sevilla je izuzetno kvalitetna momčad, ali u prijašnjim sezonama Dinamo je pokazao da, kada je u optimalnom stanju i u najvišoj razini, može igrati protiv svakoga, rekao je trener Dinama nakon ždrijeba EL

Dinamo je saznao protivnika u 1/16 finala Europske lige. A to će biti najtrofejniji klub u povijesti tog natjecanja - Sevilla! Trener Dinama Željko Kopić samo se nasmiješio na ždrijeb...

- Jako zahtjevan protivnik, Sevilla je izuzetno kvalitetna momčad, ali u prijašnjim sezonama Dinamo je pokazao da, kada je u optimalnom stanju i u najvišoj razini, može igrati protiv svakoga. Vjerujem da će do utakmice momčad biti u stanju odgovoriti na sve zahtjeve protivnika. Vjerujem da će Dinamo imati šanse za prolazak dalje - rekao je Željko Kopić.

Naravno da ni ova presica nije mogla proći bez pitanja o nastavku suradnje na relaciji Kopić-Dinamo.

- Nemam namjeru pričati o tome. Znam koja je moja pozicija i želim odraditi još dvije utakmice.

Koga su htjeli igrači, jeste li vi priželjkivali nekog protivnika?

- Nisam razgovarao s njima u tom kontekstu. Svi u stožeru navijali su za Barcelonu. Ja nisam, volim vidjeti što ždrijeb donosi pa tek onda pripremati se. Nisam posebno analizirao Sevillu. Volim ciljano pogledati utakmice koje me zanimaju zbog mojih trenerskih stvari, ali sam primarno fokusiran na klub i obveze u Dinamu.

Kako ste zadovoljni reakcijom momčadi nakon poraza od Rijeke i Hajduka?

Zagreb: Dinamo i Slaven Belupo sastali se u 19. kolu Prve HNL

- Mislim da su dečki maksimalno fokusirani, pokazali su da žele, to su prezentirali na pravi način u ove dvije utakmice.

Nekoliko riječi o Mislavu Oršiću? Krznar ga je po Mamićevom receptu držao na krilu, Kopić ipak želi da Oršić više sudjeluje u igri. Da se izvlači po loptu i otvara prostor. 

- Želim ga odmaknuti od linije jer je izuzetno opasan kad je bliže golu. Želim da više sudjeluje u igri, da se nudi. Drago mi je zbog njega. Posvećen je, radi kvalitetno na treninzima, a svim napadačima statistika jako puno znači - zaključio je trener Dinama.

Najčitaniji članci