Obavijesti

Sport

Komentari 1

Korona nije problem: Martić i Vekić doznale su protivnice...

Korona nije problem: Martić i Vekić doznale su protivnice...

Martić je prva nositeljica, a u prvom kolu čeka je 57. tenisačica svijeta Alison Van Uytvanck. Donna Vekić je šesta nositeljica te će u prvom kolu na 70. tenisačicu svijeta Arantxu Rus

VIDEO

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA - 15.) prva je nositeljica WTA turnira u Palermu kojim će biti nastavljena sezona prekinuta početkom ožujka, a u prvom kolu će igrati protiv Belgijke Alison Van Uytvanck (WTA - 57.).

Osječanka Donna Vekić (WTA - 24.) je šesta nositeljica i u prvom kolu ju čeka dvoboj s Nizozemkom Arantxom Rus (WTA - 70.).

Turnir u Palermu se igra na zemljanoj podlozi, a u subotu je u kvalifikacijama nastupila hrvatska Fed Cup reprezentativka Tereza Mrdeža (WTA - 229.) od koje je u 1. kolu sa 6-3, 6-4 bolja bila Ruskinja Ljudmila Samsonova (WTA - 117.).

Osim dvije najbolje hrvatske tenisačice, među nositeljicama se nalaze još Čehinja Marketa Vondroušova (WTA - 18.), Grkinja Maria Sakkari (WTA - 20.), Estonka Anett Kontaveit (WTA - 22.), Belgijka Elise Mertens (WTA - 23.), Ukrajinka Dajana Jastremska (WTA - 25.) i Ruskinja Jekaterina Aleksandrova (WTA - 27.).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Tenisačica se zarazila na turniru u Palermu, Martić: 'Šteta! No znam da je većinom bila u sobi'
Tenisačica se zarazila na turniru u Palermu, Martić: 'Šteta! No znam da je većinom bila u sobi'

Dvoboji glavnog ždrijeba započinju u ponedjeljak, a pobjednica turnira će osvojiti 280 bodova i novčanu nagradu od 20.161 eura.

U subotu je objavljeno da se među tenisačicama koje nastupaju u kvalifikacijama našla jedna koja je imala pozitivan nalaz na testu za Covid-19, a radilo se o Bugarki Viktoriji Tomovoj, koja je bila bez simptoma bolesti i osjećala se dobro. Tomova je morala odustati od nastupa i stavljena je u samoizolaciju, a sve ostale tenisačice su ponovno testirane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu