Sport

Komentari 1

Korona ušla u svlačionicu 'elfa', reprezentativci idu u izolaciju

Korona ušla u svlačionicu 'elfa', reprezentativci idu u izolaciju

Izbornik njemačke reprezentacije Hans Dieter Flick morao je otkazati posljednji trening jer postoji mogućnost da je koronom zaraženo više igrača

Uoči završnice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine, velike probleme s korona virusom unutar igračkog kadra trenutačno ima njemačka nogometna reprezentacija.

Training soccer national team World Cup qualification.

Njemački mediji objavili su kako je pozitivan test na COVID-19 imao obrambeni nogometaš Niklas Süle, ali su usporedno s njim još trojica reprezentativaca, kao bliski kontakti posljednjih dana, završili u karanteni. Dotični tercet je, navodno, za sada imao negativne testove, a u pitanju su Jamal Musiala, Karim-David Adeyemi i Leroy Sane.

Zbog ovih novosti izbornik Hans-Dieter Flick je otkazao posljednji trening te postoji mogućnost da je zaražen i veći broj reprezentativaca od do sada poznatog.

Bundesliga - Bayern Munich v Bayer Leverkusen

Dobra je vijest u svemu što je Njemačka već ranije osigurala prvo mjesto u svojoj skupini J i direktni plasman na prvenstvo. Dva kola prije kraja vodeća Njemačka ima osam bodova više od drugoplasirane Rumunjske.

Njemačkoj su za odigrati ostale još domaća utakmica protiv Lihtenštajna i potom gostovanje kod Armenije.

Najčitaniji članci