Sport

Komentari 5

Korona u Zvezdi! Pet pozitivnih

Korona u Zvezdi! Pet pozitivnih

Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred utakmicu posljednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan

Nogometni prvak Srbije, Crvena zvezda, objavila je da je čak pet njihovih igrača zaraženo korona virusom.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Crvena zvezda želi obavijestiti javnost da je obavio testiranje igrača na koronavirus i da su nakon toga Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić danas dobili pozitivan nalaz", stoji u priopćenju beogradskog kluba u kojemu su naveli i na kojoj su utakmici primijetili da bi mogla postojati zaraza.

"Navedeni igrači se osjećaju dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu s medicinsko ekipom kluba. Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred utakmicu posljednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje. Iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan", pojasnili su.

Stanje igrača se pažljivo prati, a bit će obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za iduću sezonu, javili su iz kluba. Sezona srpske Superlige završila je u nedjelju i imat će dovoljno vremena za oporavak.

Najčitaniji članci