Obavijesti

Sport

Komentari 84

Košarkaši sletjeli: Simon više neće igrati, Bogdanović ostaje!

Košarkaši sletjeli: Simon više neće igrati, Bogdanović ostaje!
9

Teško je nešto reći nakon ovakvog poraza. Primili smo 100 poena i ne možemo kriviti izbornika ili nekog drugog. Krivi smo samo mi igrači. Doživjeli smo, teško je reći debakl, ali jako težak poraz, kaže Babo

VIDEO

Hrvatska košarkaška reprezentacija vratila se u Hrvatsku nakon ispadanja u osmini finala od zaista bolje Rusije 78-101. Hrvatska je bila favorit, ali nekako tu večer ništa nije bilo onako kako je trebalo. Rusi su nam očitali lekciju i zasluženo prošli dalje, a mi smo ispustili sjajnu priliku uzeti medalju nakon 22 godine.

- Što reći... U 24 sata se sve preokrenulo. Do te utakmice bili smo u uzlaznoj putanji, a onda mi je utakmica ispala iz kontrole. Nisam ni ja spavao, ima puno upitnika. Pobijedila je bolja i kvalitetnija momčad,a mi nismo bili pravi - rekao je izbornik Aco Petrović.

Kakva je budućnost reprezentacije?

- Košarkaška mapa Europe će se mijenjati kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo jer ne mogu sudjelovati igrači iz NBA lige i Eurolige. Vidjet ćemo...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što će biti dalje? Hoćete li nastaviti voditi reprezentaciju?

- Imamo dogovor da u tom četverogodišnjem mandatu sjednemo i razgovaramo. To će biti u četvrtak ili petak. Ja sam unutra 100 posto i nisam razmišljao o alternativnim rješenjima, ali je činjenica da se sinoć dogodio neobjašnjivi pad.

Bogdanović i Šarić?

- Oni su tu, dečki u naponu snage. Nema straha, ne bi trebalo biti straha za njihove nastupe u budućnosti.

Bojan Bogdanović bio je jasan kao i uvijek. On je tu i nikamo ne ide.

- Teško je nešto reći nakon ovakvog poraza. Primili smo 100 poena i ne možemo kriviti izbornika ili nekog drugog. Krivi smo samo mi igrači. Doživjeli smo, teško je reći debakl, ali jako težak poraz. Možemo diskutirati kako je bilo na pripremama, što je bilo, ali nema opravdanja za naš nastup. Nitko nije kriv osim nas - rekao je Babo pa dodao:

- Bit će jako teško izboriti Svjetsko prvenstvo. U grupi smo s Italijom, kasnije idemo na Poljake. Trebaju nam promjene, vidjet ćemo što mogu ovi igrači iz A-1 lige.

Za kraj je otklonio sva nagađanja.

Ja sam tu i opet ću biti tu.

Od reprezentacije se oprostio Kruno Simon.

- Nemam što reći. Osjećaj je isti kao posljednjih pet godina. Ja sam imao svoju šansu, pet prvenstava zaredom. Vrijeme je za nove dečke, sljedeće generacije. Mi svake godine imamo iste greške.

Ima li Aco podršku?

- Ma o njemu nitko i ne priča. O tome drugom prilikom, ovaj put smo mi krivi i ne možemo tražiti drugog krivca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića