Obavijesti

Sport

Komentari 41

Kostelić: Drago mi je da su brzo reagirali na moju objavu

Kostelić: Drago mi je da su brzo reagirali na moju objavu
1

Kada srušimo posljednje stablo, kada ulovimo posljednju ribu, kada otrujemo posljednju rijeku, tek tada ćemo shvatiti da ne možemo jesti novac, objavio je Ivica Kostelić, a ubrzo su mu se javili iz Hrvatskih šuma

VIDEO

Prekomjerna sječa šume kod Ivanić grada je problem na koji stanovnici tog kraja godinama upozoravaju, a na njega se osvrnuo i Ivica Kostelić (40).

Najbolji svjetski skijaš iz 2011., legenda hrvatskog skijanja praktički je odrastao na "brdu", kako su ga zvali Janica i on, a u posljednje vrijeme šuma je na nekim dijelovima sasvim "oćelavila".

Pokretanje videa...

00:51

Ivica je tim povodom objavio video na kojem trči ogoljenim dijelom Medvednice uz opis: "U spomen. Kada se jednog dana s veseljem vratiš u svoj mir i vidiš da je on izbrisan s lica zemlje..."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je bilo moje trkalište - govori Ivica u videu, u kojem je poruka:

- Kada srušimo posljednje stablo, kada ulovimo posljednju ribu, kada otrujemo posljednju rijeku, tek tada ćemo shvatiti da ne možemo jesti novac.

Pokretanje videa...

01:10

Od te objave prošla su četiri dana, a Hrvatske šume kontaktirale su legendarnog skijaša kako bi ga upoznali sa svojim načinom rada.

- Drago mi je što su predstavnici Hrvatskih šuma brzo reagirali na moju prijašnju Facebook i Instagram objavu. Pozvali su me da zajedno razgledamo teren u šumi Marča kod Ivanić Grada na kojem je izvršena sječa te me upoznali sa svojim načinom rada u šumi uz kratku poduku iz šumarstva, a ja sam im iznio svoj pogled. Hrvatske šume su ove jeseni planirale pošumljavanje dijela tog istog terena na kojem nema dovoljno pomlatka i volio bih da nam se pridružite u ovoj akciji te poduprete pošumljavanje ne samo ovdje nego i u svakoj drugoj prilici - napisao je Kostelić. 

Drago mi je što je su predstavnici "Hrvatskih šuma" brzo reagirali na moju prijašnju Facebook i Instagram objavu....

Objavljuje Ivica KostelicSrijeda, 18. ožujka 2020.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi