Obavijesti

Sport

Komentari 24

Kova ključ velikog posla: Eden stiže lovom od njegove prodaje

Kova ključ velikog posla: Eden stiže lovom od njegove prodaje
1

Zinedine Zidane želi dovesti Edena Hazarda kojeg Chelsea vrednuje 116 milijuna eura. Dio transfera (92 milijuna eura) "kraljevi" planiraju pokriti prodajom Matea Kovačića i Jamesa Rodrigueza

VIDEO

Mateo Kovačić je ključna figura u transferu Edena Hazarda u Real Madrid, piše ugledna španjolska Marca.

Belgijski reprezentativac je označen kao prioritet u ljetnom prijelaznom roku, kako bi pokrio dio transfera, Real Madrid želi prodati Matea Kovačića i Jamesa Rodrigueza, igrače koji su na posudbama u Chelseaju i Bayernu.

Chelsea je za Hazarda postavio cijenu od 116 milijuna eura, a prodajom Kovačića i Jamesa planiraju pokriti čak 92 milijuna eura. Ostankom Kove na Stamford Bridgeu bio bi zadovoljan i Maurizio Sarri.

- Kovačić je odličan igrač, htio bih da ostane s nama. Mislim da bi on mogao postati dobar zadnji vezni, poput Jorginha. Svi znate da na toj poziciji imamo probleme, na tom mjestu želim igrača s dobrom tehnikom. Kovačić je itekako ima - rekao je trener "plavaca". Chelsea ima zabranu kupovanja igrača do ljeta 2020. godine, ali i u Madridu i u Londonu očekuju da će ona biti povučena, odnosno reducirana samo na "upozorenje" nakon žalbe koju je podnio engleski klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kova i James u Realu nisu nezamjenjivi

Obojica su bili dio Zidaneove momčadi u njegovoj prvoj epizodi na Santiago Bernabeuu. Međutim, Francuzu oni nisu nezamjenjivi, a i igraju slične pozicije kao dvojac koji svim silama želi dovesti u klub - Hazard i Paul Pogba.

Kova je od dolaska u Chelsea zaigrao u 42 utakmice, još uvijek je bez gola, ali ima dvije asistencije. Iako ga ne koristi stalno, Sarri ne skriva divljenje prema njegovim tehničkim sposobnostima.

S druge strane, James je već drugu sezonu u Bayernu, a Niko Kovač mu je ove sezone davao priliku u 25 utakmica. Zabio je sedam golova, ima šest asistencija. Problem je jedino taj što bi James želio više igrati, čak je ulazio i u okršaje s Kovačem koji ga je nekoliko puta ove sezone ostavio na klupi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu