Obavijesti

Sport

Komentari 31

Kova napušta Chelsea? Mogao bi otići na 'drugu stranu' Milana

Kova napušta Chelsea? Mogao bi otići na 'drugu stranu' Milana

Po hrvatskog su reprezentativca u London navodno već došli direktori Milana, a nakon što je nosio dres Intera, mogao bi obući i dres gradskog im rivala

VIDEO

U redove Chelseaja stigao je na ljeto 2019. godine za 45 milijuna eura iz Real Madrida, a prije je u londonskom klubu bio na posudbi. No, nakon pet godina među 'bluesima', moguće je da je došlo vrijeme za rastanak te da će se Mateo Kovačić (28) vratiti u Serie A. 

Premier League - Leicester City v Chelsea

Podsjetimo, dio karijere proveo je i u milanskom Interu u koji je otišao za 11 milijuna eura iz zagrebačkog Dinama te je u dresu talijanskog kluba proveo dvije i pol godine nakon čega je otišao put madridskog Reala. A kako stvari stoje, mogao bi se vratiti u Milan.

Doduše, ne u dres 'nerazzurra', već u onaj 'rossonerra'. Navodno je za njega jako 'zagrizao' Milan, a talijanski mediji spominju kako je Kovačić već odradio prvu rundu razgovora s direktorima Milana - Paolom Maldinijem i Fredericom Massareom u jednom londonskom hotelu. 

Žele ga prodati da ne ode besplatno

U dresu londonskog kluba je Mateo odigrao 210 utakmica u kojima je zabio šest golova i 14 puta asistirao. U Interu je pak odigrao 97 utakmica uz osam golova i 11 asistencija, a sad bi se mogao naći na 'drugoj strani Milana'. Naime, s Chelseajom ima ugovor do ljeta 2024. godine pa Todd Boehly gleda kako bi ga mogao prodati prije nego napusti Stamford Bridge bez odštete. 

Frankfurt: Prijateljska utakmica, Eintracht Frankfurt -  Inter Milan, Mateo Kova?i?

Prema Transfermarktu hrvatski reprezentativac vrijedi 40 milijuna eura, a u Londonu zarađuje 3.2 milijuna eura godišnje. Pitanje je koliko mu mogu ponuditi u Milanu, ali interes sigurno postoji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu