Obavijesti

Sport

Komentari 25

Kovač briljirao preokretom kod Werdera; Conteov stroj na vrhu

Kovač briljirao preokretom kod Werdera; Conteov stroj na vrhu
2

Eintracht se 'utrpao' u skupinu od pet klubova koji broje 21 osvojen bod. Tu su još Dortmund, Köln, Hoffenheim i Hertha - dakle, Nikini momci ravnopravno se bore za ulazak u Ligu prvaka!

VIDEO

Vrhunski posao radi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač na klupi Eintracht Frankfurta. 'Orlovi' su došli do svoje šeste pobjede u 11 kola i to preokretom na gostovanju kod Werdera iz Bremena (1-2).

Time se Eintracht 'utrpao' u skupinu od pet klubova koji broje 21 osvojen bod. Tu su još Dortmund, Köln, Hoffenheim i Hertha - dakle, Nikini momci ravnopravno se bore za ulazak u Ligu prvaka!

Treća najbolja obrana Bundeslige kapitulirala je u 38. minuti golom Grillitscha, no onda je Niko reagirao s klupe i preokrenuo meč. Naime, uveo je klupsku legendu Alexa Meiera u 46. minuti, a rasni golgeter odmah je zabio u 52. minuti za 1-1. U 75. Niko uvodi Barkoka koji u 90. pogađa za 1-2. Za gostujući sastav nastupio je i Ante Rebić koji je u igru ušao u 84. minuti.

U utakmici odigranoj u ranijem terminu, Hoffenheim je remizirao protiv davljenika HSV-a 2-2. Srbin Filip Kostić dovodi u vodstvo HSV u 28. minuti, a Wagner zabija u 45. poslije kornera za 1-1.

Preokret stiže preko Zubera u 49., dok konačan rezultat postavlja Nicolai Muller u 61. minuti utakmice. Alen Halilović nije bio niti na klupi, dok je Andrej Kramarić igrao do 78. minute. Naš se reprezentativac istaknuo promašajem u 71. minuti pri rezultatu 2-2.

Chelsea blista 

Antonio Conte, taj pobjednički manijak! Njegove momčadi igraju pravi muški pobjednički nogomet što je bilo vidljivo za njegova rada u Juventusu i reprezentaciji Italije. Danas vodi londonski Chelsea koji je poslije 12 kola Premiershipa okupira prvu poziciju, sasvim zasluženo.

Chelsea izgleda impresivno i samopouzdano otkako ih je Talijan poslagao u 3-4-3 formaciju. Stigli su do svoje šeste uzastopne pobjede bez primljenog gola i trenutno imaju bod više od Cityja i Liverpoola.

Danas su pobijedili Middlesbrough 0-1 golom preporođenog Diega Coste kojem je ovo bio sedmi gol u posljednjih sedam utakmica na kojima su 'bluesi' gostovali. Na Riversideu dominirao je klub iz Londona, u prvih pola sata promašili neke velike šanse preko Pedra i Mosesa. Domaći su pokušavali preko kontri, ali protiv ovakvog Chelsea to nije bilo moguće.

Moglo je to završiti uvjerljivije da nije bilo domaćeg golmana Victora Valdesa i prečke. 

VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima