Sport

Komentari 16

Kovač imao igrača više, ali mu je snove o tituli u 89. minuti srušio igrač koji je ušao u 88.

Kovač imao igrača više, ali mu je snove o tituli u 89. minuti srušio igrač koji je ušao u 88.

Pobjedom protiv Lyona Kovač je mogao u zadnja tri kola ući s tek tri boda zaostatka za Lilleom, a iako je njegova momčad dobro krenula u utakmicu i držala vodstvo većinu utakmice, nije dobro završilo

Niko Kovač ima fantastičnu sezonu u Monacu, a ove je nedjelje protiv Lyona imao pred sobom jednu od najbitnijih utakmica sezone - i izgubio je 3-2.

Pobjedom protiv Lyona Kovač je mogao u zadnja tri kola ući s tek tri boda zaostatka za Lilleom, a iako je njegova momčad dobro krenula u utakmicu i držala vodstvo većinu utakmice, dogodio se nevjerojatan scenarij.

Ligue 1 - AS Monaco v Olympique Lyonnais

U 25. minuti Monaco je poveo golom Vollanda. S rezultatom 1-0 išlo se i na predah, a u 57. minuti izjednačava Depay. Tek 13 minuta nakon toga, u 70. minuti, Lyon ostaje s desetoricom. Caqueret je zaradio drugi žuti karton i činilo se kao da Monaco ima odličnu priliku, ali neočekivano, tek sedam minuta nakon crvenog kartona Lyon dolazi u vodstvom golom Marcela.

U 86. minuti Ben Yedder vraća barem bod Monacu golom iz penala, ali onda u 89. minuti Cherki zabija minutu nakon što je ušao u igru i skoro pa ruši Kovačeve snove o tituli...

Monaco je sad treći sa 71 bodom, a Lyon četvrti sa 70. Lille ima 76 bodova.

Najčitaniji članci