Obavijesti

Sport

Komentari 84

Kovač: Moja budućnost? Ne znam; Neuer: Teški su dani...

Kovač: Moja budućnost? Ne znam; Neuer: Teški su dani...
1

Ne smiješ ovdje primiti pet komada. Ali nije veliko čudo to što se dogodilo, slutilo je na loše. Sad su pred nama nemirni dani, rekao je golman Bayerna Manuel Neuer...

VIDEO

Sjećate li se kada je posljednji put Bayern primio pet komada? Trebali smo duboko kopati kako bismo došli do tog podatka. To je bilo u svibnju 2012. u finalu Kupa kada je dortmundska Borussia pobijedila 5-2, a zanimljivo je da je i tada branio Manuel Neuer koji se sada može pohvaliti nezahvalnim rekordom da je dva puta primio po pet komada. 

Pokretanje videa...

03:57

Njemački golman je upravo jedan od najžešćih kritičara našeg Nike Kovača,  a ovaj put je opet kipio od bijesa nakon teškog poraza od Eintrachta (5-1).

- Ne smiješ ovdje primiti pet komada. Ali nije veliko čudo to što se dogodilo, slutilo je na loše. Sad su pred nama nemirni dani. Mislim da nije bilo lako igrati s igračem manje već nakon 10 minuta, ali nismo smjeli primiti pet komada. Kod nekih nismo imali sreće, ali nema opravdanja za ovakav poraz - kaže Neuer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Eintracht Frankfurt - FC Bayern Munich

Eintrachtovi navijači uživali su u sjajnoj predstavi svojih igrača, a nakon što je Eintracht zabio i peti, s tribina se orilo: "Utrpajte im još jedan!"

A Kovač, koji je dočekan pljeskom domaćih navijača, upisao je šesti poraz u 44. utakmici u Bayernu. Najveći.

- Budućnost? Ne znam ništa, to ćete bolje vi znati. Kako bih ja išta znao neposredno nakon utakmice? Nije bitno kako se osjećam, odlučit će oni koji su za to zaduženi. Ne moram sve podijeliti s vama. Što želite čuti od mene? Krenuli smo u utakmicu dobro i onda nam je igrač dobio crveni karton. Utakmica je potom krenula u smjeru u kojem nikako nismo htjeli da ode. Ne možeš izgubiti 5:1 ovdje, ni s 10 igrača - kaže Niko.

Jerome Boateng je dobio crveni karton već u devetoj minuti, a Bayern se nije uspio nikako oporaviti od toga. Već u 33. minuti gubio je 2-0.

- Radili smo puno pogrešaka. Kad izgubimo loptu u protivničkoj polovici, moramo se brzo regrupirati i osvojiti loptu što prije. To su greške koje protivnik lagano kazni odmah. Nije lagano igrati s igračem manje 80 minuta u Frankfurtu. Nismo bili na očekivanoj razini. Sigurno da nismo igrali dobro u drugom poluvremenu. Crveni karton bio je odlučujući faktor u ovoj utakmici, ali ni mi nismo odigrali kako treba - rekao je Kovač pred kojim su najteži dani otkako je stigao u München.

- Nikad ne odustajem. Netko mi je rekao 'Kad dođe do takve situacije, ne smiješ postati nemiran.' Otišao sam u autobus tužan i razočaran, znam kakva je situacija. Ali ne odustajem.

Već mjesecima susreće se s raznoraznim kritikama, a čelnici Bayerna kao da jedva čekaju njegov kiks kako bi ga opet mogli 'oprati'. No ovaj put je stvarno ozbiljno jer su Bavarci prije deset i pol godina posljednji put primili pet komada u Bundesligi, a tada ih je sredio Wolfsburg 5-1.

Eintracht Frankfurt - Bavaria Munich

Jasno je da je Niko Kovač pred otkazom jer Bayern već tjednima jako loše igra, a ako ovako nastave, čelnici kluba bi uskoro mogli posegnuti za novim rješenjem.

Thomas Müller je ušao u 64. minuti. Učinak: bez udarca na gol, 21 posto dobivenih duela, a bez gola u ligi je već 1146 minuta. Da, to je onaj igrač čija je žena napadala Kovača jer je bila ljutita jer njezin muž ne igra, a i neimenovani igrači su napali Kovača jer mu Müller sjedi na klupi. Po statistici, nije baš da je zaslužio prvu postavu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu