Sport

Komentari 24

Kovač će navijati za United: Evo gdje gledati finale Europske lige

Kovač će navijati za United: Evo gdje gledati finale Europske lige

Osvoji li United trofej, sa sobom će u grupnu fazu Lige prvaka povući trećeplasiranu momčad Ligue 1 odnosno Monaco. Stoga će danas za Engleze zdušno navijati u Kneževini

Veliki europski klupski tjedan danas u 21 sat u Gdanjsku otvaraju Manchester United i Villarreal u finalu Europske lige. I dok je United navikao u svojoj prošlosti igrati veća i značajnija finala, za Španjolce je ovo prvo uopće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada bi se gledao isključivo papir i cijena na tržištu, favorit bi bio jasan. Manchester vrijedi čak 716 milijuna eura, a Villarreal 247. No Villarreal ima Unaija Emeryja, stručnjaka za Europsku ligu u kojoj će mu današnje biti čak peto finale. U dosadašnja četiri pobijedio je tri puta.

Za Engleze će danas, osim njihovih navijača, navijati i Niko Kovač. Osvoji li United trofej, sa sobom će u grupnu fazu Lige prvaka povući trećeplasiranu momčad Ligue 1 odnosno Monaco. Englezima Liga prvaka nije motiv jer su je osigurali, ali zato jest veliki za Villarreal.

Europa League Final - Villarreal v Manchester United Preview

United je do finala u nokaut-fazi prošao Real Sociedad, Milan, Granadu i Romu, a Villarreal Salzburg, kijevski Dinamo, naš Dinamo te Arsenal.

- Kad dođete do finala, šanse su 50-50 nakon dugog puta, a u finalu se svašta može dogoditi. Možete primiti gol u prvoj minuti, može se dogoditi ozljeda ili crveni karton, moramo biti spremni na sve - kazao je trener Uniteda Solskjaer.

Europa League Final - Villarreal Training

- U ovom se finalu ne radi o meni, imam dovoljno samopouzdanja, bez obzira na okolnosti u kojima sam se našao. Uvijek tiho vjerujem u sebe, kao što uvijek govorim. Vjerujem igračima, oni su spremni za ovo i to je najvažnije. Vidio sam da je nešto naraslo u njima, sve su više samopouzdani, sve više i više odlučni i otporni na probleme i prepreke. Siguran sam da smo kao ekipa spremni za ovo.

Finale možete gledati na ArenaSportu 1.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Najčitaniji članci