Obavijesti

Sport

Komentari 28

Kovač: Nema šanse da večeras na Anfieldu završi bez golova!

Kovač: Nema šanse da večeras na Anfieldu završi bez golova!
4

Kakva nas utakmica večeras čeka u Ligi prvaka! Sa svake strane po pet europskih titula, zajedno 46 osvojenih prvenstava, prosječno preko dva gola po utakmici, Kovač protiv Kloppa... Anfield, 21:00. Spektakl!

VIDEO

Niko Kovač večeras s Bayernom stiže na Anfield, na noge Jürgenu Kloppu i njegovom supersoničnom Liverpoolu. Dva europska mega-kluba odigrat će prvi od dva čina Lige prvaka na mitskom stadionu u potrazi za - šestom titulom prvaka Europe!

Bayern u grad Beatlesa dolazi bez Robbena, Müllera, J.Boatenga i Tolissoa (a i Coman i Ribery su pod malo većim upitnikom). Kovač nedostaje pola momčadi.

Bavarski kolege najavljuju ovi startnih 11: Neuer - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Goretzka, Thiago - Gnabry, J.Rodriguez, Coman - Lewandowski. I uz toliko izostanaka Bayern djeluje: zastrašujuće.

FC Schalke 04 - Bayern Munich

A Niko Kovač... On najavljuje - spektakl:

- Ne mogu ni zamisliti da mi i Liverpool odigramo bez golova. Ma nema šanse da večeras završi 0:0! Imali smo sučeljavanja protiv bundesligaških momčadi koje imaju sličan stil igre, Dortmunda i Leverkusena, ali ovo je nešto drugo. Ovo je Liga prvaka. Tu se traži: perfekcija - priča Kovač.

Taktika?

- Sve počinje u glavi, u pristupu, a ja bolje nego itko znam u kakvom mi je stanju momčad i vidim da su dečki 100% fokusirani i željni tog sudara s Liverpoolom. Svaki od njih zna točno koji posao večeras mora obaviti. Sigurno nećemo svoje nade temeljiti na defanzivnom prustupu.

Željeni ishod?

- Čeka nas Liverpool, čeka nas Champions league i nećemo se bahatiti izjavama. Ja i dalje mislim kako nam je ždrijeb donio aspolutno najtežeg mogućeg suparnika. Idemo na pobjedu, ali svaki pozitivan rezultat bit će dobar. Ovo je tek prvi dio priče nakon kojeg: oni moraju u München.

Četvorica igrača su 100% out. Što je s Riberyem i Comanom?

- Za Comana ću odlučiti neposredno prije utakmice, ide nabolje, ali dečko je već imao dvije ozbiljne ozljede i igrat će isključivo ako ne bude osjećao ni najmanju bol u lijevom gležnju. A Ribery... Čovjeku se rodilo dijete i nije oka sklopio cijelu noć, normalno. S nama je, ali i o njegovom nastupu neću odlučiti do pred odlazak na stadion - rekao je hrvatski stručnjak na čelu njemačkog nogometnog giganta.

Hammerless: Bayern meets in the Champions League knockout round on Liverpool.

21:00, Liga prvaka, Liverpool-Bayern... O kako nas spektakularna utakmica čeka večeras!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića