Obavijesti

Sport

Komentari 37

Kovač odgovorio Neueru: Dobili smo 17 golova, nedopustivo...

Kovač odgovorio Neueru: Dobili smo 17 golova, nedopustivo...
1

Razumijem Hoenessove kritike. U pravu je, ali gubimo bodove na isti način. Žao mi je Neuera, ali primili smo 17 golova iz 20 udaraca, kazao je Bayernov trener Niko Kovač koji prstom upire u igrače.

VIDEO

Njemački mediji gotovo svakodnevno pišu da Niko Kovač gubi svlačionicu, a sarkastičan je nakon remija Bayerna i Fortune Düsseldorf bio i golman Manuel Neuer:

- Da smo implementirali u igru sve što nam je trener rekao, pobijedili bismo 5:0 - rekao je njemački reprezentativni golman koji nije mogao sakriti koliko je ogorčen zbog rezultata kluba.

Sve je više oportunista koji ga više ne žele na klupi njemačkog prvaka, ali Kovač ne brine. Već sada mirno priprema utakmicu Lige prvaka s Benficom...

- Sigurno da sam razočaran remijem protiv Düsseldorfa, to je normalno. Nedostaje nam tih šest bodova iz domaćih ogleda s Augsburgom, Freiburgom i Düsseldorfom, analizirali smo te dvoboje, vidjeli gdje smo griješili. Nažalost, mi te pogreške ponavljamo. Šteta, na raspolaganju imamo samo 14 igrača - rekao je Niko Kovač, pa dodao:

- Razumijem kritike Ulija Hoenessa. On je u pravu, ali gubimo bodove na isti način. Žao mi je Manuela Neuera, ove sezone je prema našim vratima upućeno 20 udaraca, a primili smo čak 17 golova. To je ipak nedopustivo.

I dalje se borite za svoju poziciju...

- Oni koji me dobro poznaju, znaju kako sam cijeli život veliki borac. I to je moj moto, takav sam oduvijek. U mom vokabularu ne postoji riječ 'predaja', uvijek pozitivno gledam prema naprijed - rekao je Kovač.

Nije propustio nahvaliti Renata Sanchesa kojem daje sve više prilika u Bayernu.

- On je mlad igrač, rano je napustio domovinu, morao se prvo pronaći u novoj sredini. Napreduje jako dobro, kod njega još ima prostora za napredak. Mislim da i u klubu mogu biti zadovoljni njegovim razvojem. Na dobrom je putu, Renato Sanches ima svoje kvalitete - smatra hrvatski trener.

Niku Kovača muče brojne ozljede...

- Nažalost, takvo je stanje, mučimo se s ozljedama. Još na raspolaganju nemam Comana i Thiaga, ozlijeđen je i James. Nešto je bolja situacija s Gnabryjem, ali on će vjerojatno propustiti Benficu.

Mnogi tvrde kako Kovač nema dobar odnos s većinom igrača...

- Ne trebam poslije svake utakmice pričati sa svakim igračem. Možete li vi dokazati kako nemam dobar odnos s igračima? Naš je odnos jako dobar. Razgovaram sa svojim nogometašima, oni s kojima sam pričao su mi potvrdili kako je naš odnos jako dobar - rekao je Kovač koji je bio van sebe nakon ovog pitanja, ali je dodao da ne mislio kako mu je ovo zadnja utakmica na klupi Bayerna te da pokušava ostati pozitivan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve