Obavijesti

Sport

Komentari 22

Kovač zvao Rebića, Halilovića, Kovačića: Takav je dogovor

Tako smo napravili u dogovoru s izbornikom Štimcem. Naša utakmica je 9. rujna i postoji mogućnost da ti igrači budu nama na raspolaganju, rekao je Niko Kovač

VIDEO

Hrvatska mlada reprezentacija nakon pobjede u Lihtenštajnu kvalifikacijski put prema Europskom prvenstvu 2015. nastavlja na gostovanju kod Ukrajine 9. rujna. Za tu je akciju izbornik Niko Kovač pozvao 23 igrača, a zanimljivo da su na njemu Halilović, Kovačić i Rebić.

- Tako smo napravili u dogovoru s izbornikom Štimcem. Naša utakmica je 9. rujna i postoji mogućnost da ti igrači budu nama na raspolaganju ako neće ići na prijateljsku utakmicu s Južnom Korejom - rekao je Kovač za službene stranice HNS-a.

Kovača čeka teška utakmica koja će uvelike odrediti nastavak kvalifikacija.

- Dobar rezultat u Lihtenštajnu sigurno nam je ohrabrenje za nastavak kvalifikacija. Ispred nas je vrlo težak protivnik i to u gostima, što znači da ćemo morati biti na visini zadataka kako bismo izvukli pozitivan rezultat - rekao je Kovač.

Utakmica protiv Ukrajine igra se 9. rujna na Areni Lviv.

Kovačev popis:

Golmani: Matej Delač (Vojvodina), Oliver Zelenika (Dinamo)

Braniči: Šime Vrsaljko (Genoa), Karlo Bručić (Lokomotiva), Toni Gorupec (Lokomotiva), Niko Datković (Rijeka), Dario Župarić (Pescara), Jozo Šimunović (Dinamo), Igor Bubnjić (Udinese)

Vezni igrači: Filip Mrzljak (Lokomotiva), Josip Radošević (Napoli), Hrvoje Milićević (Zrinjski), Marcelo Brozović (Dinamo), Ivan Močinić (Rijeka), Alen Halilović (Dinamo), Mateo Kovačić (Internazionale Milano), Antonini Čulina (La Spezia), Mislav Oršić (Inter), Mario Šitum (Lokomotiva), Petar Mišić (Lokomotiva)

Napadači: Ante Rebić (Split), Marko Pjaca (Lokomotiva), Stipe Perica (NAC Breda)

Pretpozive su dobili Dario Čanađija (Slaven Belupo), Marko Bencun (Hajduk), Simon Sluga (Pomorac), Nino Galović (Split), Marko Pajač (Lokomotiva) i Ivan Tomičić (Hajduk).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...