Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kovačev dan D: Bayernu treba samo bod za prolazak skupine

Kovačev dan D: Bayernu treba samo bod za prolazak skupine
1

Dobar rezultat protiv Benfice možda svejedno ne osigura ostanak hrvatskog stratega na klupi, a Manchester United pobjedom Valencije u Torinu mogao bi ostati bez nokaut faze

VIDEO

Večeras se igra peto kolo grupne faze Lige prvaka, a najzanimljiviji mogao bi biti okršaj na Allianz Areni između Bayern Münchena i Benfice. Niko Kovač već se oprostio s igračima, javlja Bild, no iznimna situacija ipak bi hrvatskog trenera mogla malo dulje održati na životu. 

Skupina E

Bayern München - Benfica (utorak, 21:00)
AEK - Ajax (utorak, 18:55)

Za momčad Nike Kovača dovoljan je tek bod da se osigura prolaz u daljnju fazu natjecanja, a pobjedom bi prvo mjesto u skupini bilo osigurano u slučaju da Ajax ne dobije sva tri boda u Ateni. 

Ajaxu je pobjeda u Grčkoj dovoljna, u slučaju da momčad Nike Kovača ne prospe sva tri boda u Münchenu. AEK ima nula bodova, pa se u najboljem slučaju može boriti za treće mjesto, a Benfica si održava šanse za prolaz s večerašnjom pobjedom.

Skupina F

Lyon - Manchester City (utorak, 21:00)
Hoffenheim - Šahtar (utorak, 21:00)

Građanima je dovoljan neriješen rezultat u Lyonu za prolaz dalje, a pobjeda bi značila prvo mjesto u skupini. Francuskoj momčadi pobjeda bi pak značila sigurni prolaz, a remi bi bio dovoljan ako bi drugi susret završio bez pobjednika. 

Andreju Kramariću i društvu pobjeda bi značila siguran ostanak u igri do zadnjeg kola, dok bi remi značio da Lyon mora izgubiti kako bi se ostalo u igri. Šahtar je pak bez veće nade, a za prolaz dalje matematički im treba pobjeda u obje preostale utakmice te da Lyon ne uzme sva tri boda Cityju.

Skupina G

CSKA Moskva - Viktoria Plzen (utorak, 18:55)
Roma - Real Madrid (utorak, 21:00)

Roma i Real uvjerljivi su na vrhu tablice s po devet bodova, a današnji neriješen rezultat značio bi prolaz za obje momčadi ako CSKA ne pobijedi Viktoriju. U slučaju pobjede ruske momčadi te remija u Rimu, Talijani bi imali osiguran prolaz, a Real bi sve odlučivao u zadnjem kolu.

Pobjeda Reala značila bi za Luku Modrića i društvo također siguran prolaz, a tada bi u slučaju pobjede Rusa Roma svoju sudbinu odlučivala u posljednjem kolu.

Skupina H

Juventus - Valencia (utorak, 21:00)
Manchester United - Young Boys (utorak, 21:00)

Juventus će remijem s Valencijom ili porazom Uniteda od Young Boysa osigurati nastup u osmini finala, a pobjeda bi značila sigurno prvo mjesto. 

Mourinhovim dečkima bilo kakva pobjeda značila bi prolaz dalje osim ako Valencia ne sruši staru damu u Torinu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu
Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu