Obavijesti

Sport

Komentari 47

Kovačić: Bit će teško izboriti prvih 11 u Realu, ali uspjet ću

Kovačić: Bit će teško izboriti prvih 11 u Realu, ali uspjet ću
1

Svaki igrač sanja igrati za Real. Meni se to dogodilo u 22. godini života, tako da se smatram jako sretnim, rekao je Mateo Kovačić o transferu vrijednom 35 mil. eura...

VIDEO

Real Madrid jedna je od rijetkih momčadi na svijetu kojoj ne možete reći "ne". Na kraju su klubovi našli rješenje koje je zadovoljilo sve strane. Svaki igrač sanja igrati za Real. Meni se to dogodilo u 22. godini života, tako da se smatram jako sretnim, rekao je Mateo Kovačić nakon reprezentativnih obveza s Hrvatskom komentirajući transfer u Real Madrid.

Bivši veznjak Intera u munjevitom je poslu s Giuseppe Meazze stigao na Santiago Bernabéu u poslu vrijednom 35 milijuna eura. Zadivio je Kova čelnike "kraljevskog kluba" u pripremnoj utakmici Reala i Intera u Kini krajem srpnja.

- Ne mislim da je takav klub odlučio na temelju jedne utakmice, ali možda mi je nastup za Inter protiv Reala malo pomogao. Znam da će mi biti teško izboriti se za mjesto u prvih 11, ali siguran sam da ću uspjeti u tome - rekao je Kovačić u razgovoru za Gazzettu dello Sport.

Očekuje Inter u Ligi prvaka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Nije me iznenadio Jovetićev početak sezone", rekao je Kovačić komentirajući nastupe strijelca svih Interovih golova u prvenstvu ove sezone. "Znao sam da je sjajan igrač i da može napraviti razliku u bilo kojem trenutku.

- Bilo mi je žao što sam morao napustiti Inter, sve se dogodilo tako brzo. Ali kako je klub doveo toliko dobrih igrača, siguran sam da će imati sjajnu sezonu. Nadam se da ću vidjeti Inter u Ligi prvaka sljedeće sezone - dodao je.

Milanski crno-plavi krenuli su u sezonu s dvije tijesne pobjede nad Atalantom i Carpijem. Roberto Mancini doveo je nekoliko vrhunskih pojačanja, među kojima su Geoffrey Kondogbia, Stevan Jovetić te novi Hrvat Ivan Perišić.

- Na početku sezone svatko je bio optimističan. Početak sezone mojih bivših suigrača opravdava entuzijazam navijača "nerazzurra". Konkurencija je strašna i dug je put pred njim, ali čvrsto sam uvjeren da će Inter uspjeti u tome.

U nedjelju se u Milanu igra "Derby della Madonina". Inter dočekuje Milan. Kova ne dvoji u ishod tog meča.

- Volio bih da sam mogao nastupiti u derbiju, ali siguran sam da će Inter pobijediti - zaključio je Mateo Kovačić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu