Obavijesti

Sport

Komentari 41

Kovačić odradio prvi trening: Debitira već protiv Halilovića?

Kovačić odradio prvi trening: Debitira već protiv Halilovića?
2

'Los blancosi' se spremaju za prvu utakmicu na gostovanju kod Sporting Gijona, a trener Rafa Benitez mogao bi već u toj utakmici u nedjelju Matea 'gurnuti u vatru'

VIDEO

Mateo Kovačić odradio je prvi trening s novim suigračima i trenerom u Real Madridu . 'Los blancosi' se spremaju za prvo kolo nove sezone španjolskog prvenstva i prvu utakmicu na gostovanju kod Sporting Gijona , a trener Reala Rafa Benitez mogao bi već u toj utakmici u nedjelju Matea 'gurnuti u vatru'.

VIDEO

Najnovije informacije o posudbi Alena Halilovića u spomenuti Sporting govore kako bi igrač Barcelone mogao biti predstavljen u petak te bi u nedjelju lako mogli gledati i hrvatski obračun' Kovačića protiv Halilovića.

Modrić: Ovdje pripadaš

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kovačiću je dobrodošlicu zaželio i Luka Modrić koji je zajedničku fotografiju u dresu Reala stavio na svoj Instagram profil i napisao: 'Dobrodošao prijatelju! Ovdje pripadaš i jako sam sretan zbog tebe!'

Nakon prvog treninga sa svojim suigračima i pod vodstvom novog trenera Mateo Kovačić dao je i veliki intervju za službenu stranicu Real Madrida .

- Igrati za Real je san za mene. Mislim da je to san za svakog igrača. Ja sam još jako mlad. Imam samo 21 godinu i nadam se da ću ovdje ostati dugi niz godina. Nisam očekivao da će mi se san ostvariti ovako rano, ali sada uživam i ovo nikada neću zaboraviti - rekao je Kovačić pa nastavio:

'Ovdje sam da osvajam trofeje'

- Prvo se želim priviknuti i adaptirati na ekipu. Želim puno naučiti od vrhunskih igrača s kojima ću igrati. Ja sam tu da osvajam trofeje i želim ih osvojiti što više s Realom. Želim postići svoj maksimum - poručio je hrvatski veznjak koji je do sada svog sadašnjeg trenera uvijek gledao na suprotnoj strani:

- Benitez je vrhunski trener. Gdje god je bio osvajao je trofeje i jako sam sretan što mogu raditi pod takvim stručnjakom . On je jedan od najboljih trenera na svijetu. Igrao sam dosta puta protiv njega u Italiji i odmah se vidjelo da on pripada u najveće klubove kao što je Real Madrid - rekao je Mateo i još jednom naglasio koliko mu je Luka Modrić kao sadašnji suigrač bitan pri dolasku u Real:

'Na meni je da se nametnem'

- Jako mi je bitno da u svlačionici imam Luku Modrića . On je tu već nekoliko godina i sigurno će mi pomoći u svemu. Nadam se da ćemo zajedno igrati još dugi niz godina u Realu. Još sam mlad i još uvijek želim učiti od sjajnih igrača u Realu. Mislim da moje najbolje tek slijedi. Bit će i teških trenutaka i od toga ne bježim, ali na meni je da se nametnem - rekao je Kovačić te se na kraju zahvalio navijačima na toploj dobrodošlici i zaželio da zajedno prođu puno velikih trenutaka.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida