Obavijesti

Sport

Komentari 33

Kovačić pobijedio Vrsaljka; Kelava skrivio penal i izgubio

Kovačić pobijedio Vrsaljka; Kelava skrivio penal i izgubio
4

Mazzari nije htio riskirati s Kovačićem od prve minute jer je hrvatski veznjak tek zaliječio ozljedu. Mateo je igrao od 72. minute. Vrsaljko je igrao 90 minuta za goste

VIDEO

Nogometaši Intera pobjedom su krenuli u novu sezonu Serie A. Na Giuseppe Meazzi dosta su se mučili s Genoom, ali na kraju su ipak pobijedili 2-0.

Mreže su mirovale sve do 75. minute, a onda je Nagatomo zabio glavom iz blizine nakon ubacivanja s desne strane. Konačnih 2-0 u drugoj minuti sudačke nadoknade postavio je Palacio nakon lijepe asistencije Guarina.

Mateo Kovačić za 'nerazzurre' je igrao od 72. minute kada je zamijenio Cambiassa. Novi trener Intera Walter Mazzari nije htio riskirati s njim od prve minute jer je hrvatski veznjak tek zaliječio ozljedu. Kovačić je po ulasku u igru odigrao vrlo dobrih 20-ak minuta. Za goste je solidnih 90 minuta odradio Šime Vrsaljko.

Kelava primio gol u bliži kut i skrivio penal

U večernjem terminu od 20.45 sati odigrano je čak šest utakmica, a jedinu gostujuću pobjedu ostvarila je Roma. Rimljani su bili bolji od Livorna 2-0 golovima De Rossija u 65. i Florenzija u 67. minuti. Tin Jedvaj nije konkurirao za sastav Rome.

Lazio je na Olimpicu pobijedio Udinese 2-1. Domaćini su već nakon 16 minuta imali 2-0. U 13. minuti Hernanes je snaženim udarcem s lijeve strane zabio u bliži kut Ivana Kelave. Hrvatski golman samo tri minute kasnije skrivio je penal i dobio žuti karton. Siguran realizator bio je Candreva. Udinese je do kraja utakmice samo uspio smanjiti rezultat i to golom Muriela u 60. minuti.

Marko Livaja igrao je cijelu utakmicu u porazu Atalante kod Cagliarija 2-1. Gosti su poveli golom Stendarda u 27. minuti, ali domaćini su samo minutu kasnije izjednačili, zabio je Nainggolan. Pobjedu Cagliariju donio je Cabrera u 63. minuti.

Vrlo uvjerljivo u novo prvenstvo krenuo je Napoli koji je na San Paolu pobijedio Bolognu 3-0 golovima Callejona i Hamšika (2). Radošević je u igru ušao u 84. minuti umjesto Higuaina

Seria A, 1. kolo:

  • Inter - Genoa 2-0
  • Cagliari - Atalanta 2-1
  • Lazio - Udinese 2-1
  • Livorno - Roma 0-2
  • Parma - Chievo 0-0
  • Napoli - Bologna 3-0
  • Torino - Sassuolo 2-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem