Sport

Komentari 10

Kovačićev suigrač kopirao Modrićev felš: Bolje da nije...

Kovačićev suigrač kopirao Modrićev felš:  Bolje da nije...

Stoper Chelseaja poželio je glumiti Modrića, poveo je loptu na svojoj polovici pa proigrao vanjskom... Ali samo do prvog protivničkog igrača. Trening-centar ipak mu je prikladnije mjesto

Dodavanje vanjskom i gol vrijedan polufinala Lige prvaka. Autori su Luka Modrić i Rodrygo. Sve već znate, sve je već toliko opjevano, naš kapetan izveo je dodavanje u svom stilu, a Realov napadač pobrao vrhnje i rastužio Chelsea.

A koliko je to što je napravio Modrić teško izvesti, pokazao je upravo jedan igrač Chelseaja koji je proteklog tjedna u prvom licu svjedočio originalu. Londonski klub pobijedio je Crystal Palace 2-0 u polufinalu FA kupa, a Modrićev duh ušao je u Antonija Rüdigera.

Stoper Chelseaja poželio je glumiti Modrića, poveo je loptu na svojoj polovici pa proigrao vanjskom... Ali samo do prvog protivničkog igrača.

Možda je trening-centar prikladnije mjesto za Rüdigera, ali svaki se pokušaj mora cijeniti. Chelseajevi navijači, primjerice, nisu sigurno jer je njemački stoper već dugo na njihovoj meti zbog navodnog odlaska u Barcelonu. Svaki Rudigerov dodir prate zvižducima...

Video pokušaja pogledajte OVDJE.

Najčitaniji članci