Obavijesti

Sport

Komentari 10

Kovačićev suigrač kopirao Modrićev felš: Bolje da nije...

Kovačićev suigrač kopirao Modrićev felš:  Bolje da nije...

Stoper Chelseaja poželio je glumiti Modrića, poveo je loptu na svojoj polovici pa proigrao vanjskom... Ali samo do prvog protivničkog igrača. Trening-centar ipak mu je prikladnije mjesto

Dodavanje vanjskom i gol vrijedan polufinala Lige prvaka. Autori su Luka Modrić i Rodrygo. Sve već znate, sve je već toliko opjevano, naš kapetan izveo je dodavanje u svom stilu, a Realov napadač pobrao vrhnje i rastužio Chelsea.

Mislite da ste već Modrićevu vanjsku vidjeli iz svakog kuta? Real objavio novi. Čaroban je...
Mislite da ste već Modrićevu vanjsku vidjeli iz svakog kuta? Real objavio novi. Čaroban je...

A koliko je to što je napravio Modrić teško izvesti, pokazao je upravo jedan igrač Chelseaja koji je proteklog tjedna u prvom licu svjedočio originalu. Londonski klub pobijedio je Crystal Palace 2-0 u polufinalu FA kupa, a Modrićev duh ušao je u Antonija Rüdigera.

Stoper Chelseaja poželio je glumiti Modrića, poveo je loptu na svojoj polovici pa proigrao vanjskom... Ali samo do prvog protivničkog igrača.

Champions League - Quarter Final - Second Leg - Real Madrid v Chelsea
Jakić izbacio Barcelonu, Modrić se javio: Obećanje ispunjeno!
Jakić izbacio Barcelonu, Modrić se javio: Obećanje ispunjeno!

Možda je trening-centar prikladnije mjesto za Rüdigera, ali svaki se pokušaj mora cijeniti. Chelseajevi navijači, primjerice, nisu sigurno jer je njemački stoper već dugo na njihovoj meti zbog navodnog odlaska u Barcelonu. Svaki Rudigerov dodir prate zvižducima...

Video pokušaja pogledajte OVDJE.