Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kraj 'hrvatskog niza': Zadru poraz od minus 15 kod Igokee

Kraj 'hrvatskog niza': Zadru poraz od minus 15 kod Igokee
1

Nakon slavlja Cedevite protiv Krke i Cibone protiv Olimpije, Zadar nije uspio slaviti u Laktašima te je tako doživio svoj osmi poraz u ovogodišnjem ABA natjecanju...

VIDEO

Košarkaši Zadra nažalost su upropastili hrvatski niz porazom kod Igokee 56-71 (13-19, 19-18, 9-15, 15-19). Nakon slavlja Cedevite protiv Krke i Cibone protiv Olimpije, Zadar nije uspio slaviti u Laktašima te je tako prekinut niz od četiri kola zaredom u kojem su pobjede ostvarila sva tri hrvatska predstavnika. 

Zadar je u 14. kolu tako stigao do svog osmog poraza u sezoni, a takav scenarij mogao se naslutiti već od samog početka utakmice. Domaćini su prvu četvrtinu dobili sa šest koševa prednosti, a Zadar više nije našao put za povratak. 

Ive Ivanov ubacio je 14 koševa i bio jedini s dvoznamenkastim učinkom, dok su kod domaćina najefikasniji bili Nikola Dragović s 14 te Johnathon Jones s 11 postignutih koševa. 

Na ljestvici vodi Crvena zvezda s maksimalnih 13 pobjeda i jednom utakmicom manje, a druga je Budućnost s 11-2 i također utakmicom manje. Na trećem mjestu je Cedevita s deset pobjeda i četiri poraza, Cibona je peta sa 8-6, a Zadar trenutno drži osmu poziciju sa šest pobjeda i osam poraza. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju