Obavijesti

Sport

Komentari 11

Kraj za Angelovskog? Bakrar je šukerovski srušio Goricu, Istra se priključuje borbi za Europu!

Kraj za Angelovskog? Bakrar je šukerovski srušio Goricu, Istra se priključuje borbi za Europu!
5

Dvoboj je bio siromašan događajima, domaći je sastav imao inicijativu čitavim tijekom susreta, ali nije pronalazio rješenje za organiziranu obranu gostiju sve do pred sam kraj susreta

VIDEO

U prvoj utakmici 16. kola HNL-a Istra 1961 je na svom terenu svladala Goricu sa 1-0 (0-0). Jedini pogodak na utakmici postigao je Mounsef Bakrar u 90. minuti susreta.

Pobjednički gol možete pogledati OVDJE.

Dvoboj je bio siromašan događajima, domaći je sastav imao inicijativu čitavim tijekom susreta, ali nije pronalazio rješenje za organiziranu obranu gostiju sve do pred sam kraj susreta kada je "joker" s klupe, Alžirac Bakrar pet minuta nakon ulaska na travnjak zatresao mrežu.

Početak susreta Istra - Gorica obilježio je incident koji su izazvali domaći navijači, u 4. minuti susreta jedan neodgovorni pripadnik navijačke skupine "Demona" bacio je petardu u kazneni prostor koji je u to vrijeme pripadao gostima, a ona je prasnula na manje od metra udaljenosti od vratara Gorice Ivana Banića koji je bio potpuno nesvjestan što se događa. Banić je nakon praska legao na tlo uhvativši se za uši, a pomoć mu je ukazivana gotovo pet minuta prije no što je bio u stanju nastaviti.

Najveću priliku za pogodak u prvom poluvremenu domaći su imali u 40. minuti kada je Hujber s lijeve strane ubacio prizemnu loptu na pet metara, na nju je uklizao Erceg, ali njegov udarac se od grede odbio u gol-aut.

U nastavku je bilo još manje događaja vrijednih spomena sve do 90. minute kada je Bakrar sjajno prihvatio jedno dugačko dodavanje, izmaknuo pozornosti čuvara i rutinski svladao Banića u maniri Davora Šukera protiv Irske u kvalifikacijama za Euro 2000.

Ovom pobjedom šesta Istra 1961 je stigla do učinka od 20 bodova, četiri manje od Slaven Belupa koji drži poziciju koja vodi u Europu, dok je Gorica ostala na dnu sa samo sedam bodova, pet manje od devete Rijeke.

Pritisak na trenera Igora Angelovskog sve je veći, ostaje vidjeti hoće li preživjeti i ovaj poraz. Prije odmora Turopoljcima su ostale još dvije utakmice, osmina finala Kupa u Šibeniku i domaća utakmica protiv zahuktalog Varaždina.

Na vrhu je Dinamo sa 35 bodova, četiri više uz utakmicu manje od drugog Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta