Sport

Komentari 6

'Kraljice šoka' otkrile tko spava najviše, pije kavu i gubi stvari

'Kraljice šoka' otkrile tko spava najviše, pije kavu i gubi stvari

Najviše je pred ogledalom Katarina Ježić. Pa pogledajte kakvu frizuru ima Keti, treba vremena za ovo. A ja najviše šopingiram, kupila sam neke stvari na Crni petak, smije se golmanica Ivana Kapitanović

Najviše kave piju Ćamila Mičijević, Valentina Blažević, Ivana Kapitanović i Dora Krsnik, otkrila je hrvatska rukometna reprezentativka Katarina Ježić za HRS u rubrici CROffee.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako su Hrvatice slavile broncu na Euru

Pobjedom Španjolske nad Argentinom 29-13 počelo je Svjetsko prvenstvo rukometašica u Španjolskoj, prvo uopće s 32 reprezentacije. Jedna od njih je i, dakako, Hrvatska.

Naše "Kraljice šoka" osvojile su prošle godine broncu na Euru pa i na svjetsku smotru dolaze s velikim očekivanjima. Reprezentativke Hrvatske SP otvaraju utakmicom protiv Brazila u 18 sati (RTL 2), a dobrog raspoloženja u našem taboru ne nedostaje. 

Ponovno vrlo dobar PR radi ekipa iz HRS-a. Prošle godine djevojke su napravile improvizirani "dnevni boravak", a to je slučaj i ove godine u Valenciji. Naša golmanica Tea Pijević na društvenim je mrežama otkrila da se novim kutkom reprezentacije vijori zastava Hajduka, a nezaobilazne su i dalmatinske pjesme.

Prošle je godine Euro propustila prva golmanica reprezentacije Kapitanović zbog ozljede. Bila je svim srcem uz suigračice, čak i pisala kolumne za Savez te dočekala 'kraljice šoka' na zagrebačkom aerodromu. Ove godine tipkovnicu je, srećom, zamijenila državnim dresom.

A da sve bude kao lani, pobrinula se Mičijević. Ponovno je stasita vanjska igračica preuzela mikrofon i odradila reporterski posao. Intervjuirala je suigračicu Krsnik.

U već spomenutom CROffeeju naše su reprezentativke otkrile brojne tajne i navike iz svlačionice. Atmosfera je ponovno na vrhuncu, a to sigurno veseli i izbornika.

Tko pojede najviše kolača?

- Ne znam, ne gledam nikome u tanjur - diplomatski je odgovorila sjajna pivotkinja naše reprezentacije.

Tko zaboravlja stvari?

- To bi bila Ana Turk. Da, tu je i Ana Debelić - uglas i kroz smijeh odgovaraju Ježić i Kapitanović, liderice "kraljica šoka".

Tko čita najviše knjiga?

- Isto Debelić - ispalila je kao iz topa Ježić, ali Kapitanović se s tim nije složila...

- Krivo odgovaraš, pa najviše knjiga čita Larissa Kalaus. Jednako moramo razmišljati.

Tko gleda sapunice?

- Nitko - smiju se reprezentativke.

Zagreb: U restoranu Lido održana Večer rukometa

Tko najviše spava?

- To bi definitivno bio izbornik Nenad Šoštarić, a što se tiče treniranja, najviše treniram ja - uvjerava Ježić.

S kojom biste suigračicom otputovale na pusti otok?

- S Ćamilom! - slažu se spomenuta Kapitanović i Dora Kalaus.

Tko je šoping kraljica?

- Puno vremena trošim na šoping - kaže Kapitanović. (mg)

Najčitaniji članci