Obavijesti

Sport

Komentari 18

Krama zabio za Hoffenheim, na kraju uzeli samo bod Leipzigu

Krama zabio za Hoffenheim, na kraju uzeli samo bod Leipzigu
1

Nakon dvije utakmice bez gola, Andrej Kramarić ponovno je zabio. I to protiv Red Bull Leipziga u 23. minuti utakmice za prednost Hoffenheima, a rezultat je poravnao Orban u 89. minuti utakmice (1-1)

VIDEO

Nogometaši Hoffenheima od 23. minute vodili su 1-0 protiv Leipziga u zadnjoj utakmici 23. kola Bundeslige. Gol je za goste zabio naš Andrej Kramarić, ali njegova momčad nije uspjela odnijeti sva tri boda jer je u 89. minuti za 1-1 zabio Orban.

U prvom su poluvremenu boli bili Kramarićevi suigrači, a sve su  naplatili u 23. minuti. Joelinton se izborio za svoju poziciju u šesnaestercu i napravio većinu posla. Zavrnuo je na drugu stativu prema Kramariću koji je bio na granici zaleđa i lagano zabio za vodstvo Hoffenheima. 

U nastavku kao da je Hoffenheim nestao s terena, a konce igre preuzeli su domaćini. Velika dominacija Red Bulla okrunjena je u 89. minuti. Halstenberg je poslao oštru prizemnu loptu na sedam metara, a tamo se najbolje snašao Orban i postavio konačnih 1-1.

To je deseti remi Hoffenheima u 23 odigrana kola. Trenutno se nalaze na 8. mjestu sa 34 boda, dok šesti Eintracht na šestom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu ima 37 bodova. Ovo je 15. gol Andreja Kramarića ove sezone, 10. u Bundesligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener