Obavijesti

Sport

Komentari 74

Kramarić: Eh, da me se Kovač sjeti, sad igram dobro, zabijam

Kramarić: Eh, da me se Kovač sjeti, sad igram dobro, zabijam
4

Andrej Kramarić u prva četiri kola Hrvatske nogometne lige zabio je sedam golova. Tri Hajduku te po dva komada Zagrebu i Splitu. Nada se pozivu izbornika Kovača...

VIDEO

U kolovozu prošle godine Andrej Kramarić otišao je iz Dinama. Od tada je prošla godina dana, tijekom koje Andrej rastura. Preporodio je Rijeku, zabio gol u svim natjecanjima, a u Dinamu vjerojatno čupaju kosu. S razlogom.


Tada, u kolovozu prošle godine, Dinamo je gostovao u Koprivnici, Kramarić nije ulazio u igru i odmah nakon utakmice tražio je od Zorana Mamića da ga puste iz kluba.

- Sjećam se dobro. Ne žalim, bilo bi glupo kad bih rekao suprotno. U Rijeci mi je super, igram, zabijam, baš ono što sam htio - počeo je Kramarić.

Rijeka četiri godine nije pobijedila u Parku mladeži, a stadion Splita nije u ugodnu sjećanju ni Kramariću.
- Do nedjelje sam tamo samo jednom pobijedio. S Dinamom smo dobili 2010. godine 1-0, Calello je zabio - prisjetio se napadač Rijeke.

Rijeka je protutnjila Splitom (3-0), a Kramarić je zabio dva gola. U prva četiri kola dao je sedam golova, Rijeka ima 14 pobjeda zaredom, što je klupski rekord.

- Iskreno, mislim da je i moj rekord. Ne sjećam se da sam ikad imao takav niz. Uoči utakmice pročitali smo izjave igrača Splita kako nema šanse da im zabijemo. Malo nas je i to motiviralo, pogotovo nas napadače - kaže Kramarić.

Za razliku od Dinama, u čijem dresu u europskim utakmicama, izuzev protiv amaterske Fole, nikad nije dobio 90 minuta, u Rijeci je glavni Kekov adut. Riječani ga već vide u reprezentaciji. Pogotovo nakon Eduardova umirovljenja.

- Nadam se da bi me se Niko Kovač mogao sjetiti. Igram dobro, zabijam... - zaključio je Kramarić.

Kako igra, zaslužio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti
Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci
RIJEKA IZGUBILA ČETVRTU U NIZU

Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci

OSIJEK - RIJEKA 2-0 ‘Bijelo-plavi’ nisu pobijedili prvoligaša s Rujevice čak 617 dana. Posljednji put Osijek je pobijedio Rijeku još 10. rujna 2022. Do ove utakmice... Jurišić je zabio u petoj, a Matković u 72. minuti