Obavijesti

Sport

Komentari 19

Kramarić najubojitiji u Europi, zabija svakih 42,8 minuta! Tek dva velikana još nije (s)rušio...

Kramarić najubojitiji u Europi, zabija svakih 42,8 minuta! Tek dva velikana još nije (s)rušio...
7

Lewandowski u svim natjecanjima prošle i ove sezone zabija gol svakih 78,1 minutu, Mbappe svakih 90,2 minute, Immobile 94,3, Ronaldo 106,5, Ibrahimović 120,6, Neymar 130,3, Vardy 131,9, Benzema 154,1 minutu...

VIDEO

E, to nema ni Cristiano Ronaldo! Ta mašina za golove trpa kome stigne, Dinamo je na listi rijetkih klubova kojima nije zabio, ali devet golova svoje momčadi za redom, pa čak i 11 od 13... tu ga Krama 'šiša'!

Pokretanje videa...

02:25

Augsburg je 17. lipnja bio zadnja momčad kojoj Andrej Kramarić nije zatresao mrežu, a zadnji suparnik protiv kojeg je počeo u prvom sastavu i nije bio strijelac bio je još 7. ožujka Schalke.

- Srušio sam, srušili smo najbolju momčad na svijetu! - uskliknuo je Krama nakon nestvarnih 4-1 protiv Bayerna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Bundesliga - TSG 1899 Hoffenheim v Bayern Munich

Da, rušili su hrvatski nogometaši sve najveće klubove svijeta, ali aktualnog europskog prvaka, koji je došao s 23 pobjede u nizu... Svaka čast!

Kramariću je to bila deveta utakmica protiv Bayerna i treći gol. Zabio mu je za pobjedu i 2017. godine, a učinak mu je tri pobjede, remi i pet poraza. 37 posto bodova protiv jednog Bayerna... nije loše.

DFB Cup - First Round - Chemnitzer v TSG 1899 Hoffenheim

Od velikih rivala protiv kojih je igrao, dortmundskoj je Borussiji utrpao čak sedam komada u šest susreta, Hajduku šest u sedam dvoboja, Schalkeu pet, Lyonu četiri, Dinamu tri, Bayeru tri, Feyenoordu tri, Leipzigu dva, Borussiji (M) dva, Rijeci, Manchester Cityju, Arsenalu i Šahtaru po jedan... Velikani s kojima je igrao a nije im zabio ostali su tek Liverpool u dvije utakmice i Manchester United u jednoj.

Ove sezone Krama je s pet golova u dva kola prvi strijelac Bundeslige, a kad dodamo i Kup, ima sedam golova u 300 minuta, što je nestvaran prosjek od svega 42,8 minuta za gol! 

Pribroji li mu se i prošla sezona, koje je dobar dio propustio zbog borbe s ozljedom, a svejedno je zabio 12 golova, prosjek mu je 95,2 minute za gol.

Robert Lewandowski u svim natjecanjima prošle i ove sezone zabija gol svakih 78,1 minutu (lani nevjerojatnih 55 golova), a u ligama petice od igrača iz vrha liste strijelaca ubojitiji od Krame su još samo Kylian Mbappe (90,2 minute za gol) i Ciro Immobile (94,3).

Cristiano Ronaldo postiže gol svakih 106,5 minuta, Zlatan Ibrahimović svakih 120,6 minuta, Neymar 130,3, Jamie Vardy 131,9, Karim Benzema 154,1 minutu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine