Obavijesti

Sport

Komentari 60

Kramarić: Zabio sam, ali još da je ušao i lob za izjednačenje...

Kramarić: Zabio sam, ali još da je ušao i lob za izjednačenje...
5

U Arsenalu mogu biti sretni. Bili smo bolji, trebali smo uzeti barem bod, ali vjerujem kako smo na dobrom putu, rekao nam je Andrej Kramarić nakon gola "topnicima"

VIDEO

Dva golgetera jučer su sletjela u Zagreb u istom avionu iz Londona - najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije Davor Šuker i njegov vjerojatni nasljednik u “kockastom“ dresu Andrej Kramarić.

- Vidio sam se s Davorom. Čestitao mi je na golu - rekao nam je Andrej nakon dolaska na Pleso.

Odjurio je Šuker, kojega je dočekao Zorko Srebrić, ali zato nije jurio Andrej. Osmijeh mu nakon prvoga gola u Premiershipu nije silazio s lica.

- Sretan sam i ponosan zbog prvoga gola. Sigurno da mi puno znači za samopouzdanje uoči utakmica koje slijede - rekao je Kramarić.

Arsenal je na Emiratesu pobijedio 2-1, a Arsene Wenger je zadnjih pola sata prostajao. Njegovu je obranu izluđivao naš sjajni napadač.

- U Arsenalu mogu biti jako sretni. Bili smo bolji, trebali smo uzeti barem bod, ali vjerujem kako smo na dobrom putu - kaže napadač Leicestera, koji je imao i priliku da izjednači, probao je lobati Ospinu:

- Vidio sam da je izašao, prva mi je misao bila da ga idem lobati. Mnogo sam već puta u karijeri tako zabijao, ali ovaj put nije išlo.

Na gol je čekao od 27. studenoga i pobjede 2-0 nad Standardom u Rijeci, a ovo mu je nakon gotovo dva mjeseca bila prva utakmica u kojoj je odigrao 90 minuta. Dobio je dva slobodna dana i odmah je pohitao doma. Njega i sestru Ines čekao je ponosni otac Josip.

- Sjajno sam se snašao. Sestra mi je pomogla oko svega. Našao sam stan, nije to ništa pretjerano, skromno je - kaže Andrej, koji je nakon gola slaveći uklizao na koljenima prema tisućama navijača "lisica" na Emiratesu.

- Naravno, to je malo drukčiji osjećaj nego kod nas u Hrvatskoj. Ti puni stadioni... Ma to je drugi svijet. Poseban je osjećaj biti u takvom okruženju. Iskreno, iznenadilo me što su me navijači prepoznavali u gradu već u prvim danima. Zaustavljaju me, pozdravljaju... Englezi su ludi za nogometom, sve prate, sve znaju. Tamo se 24 sata živi s nogometom. Ovo mi je životna prilika koju sam morao prihvatiti, to se ne propušta. Bila ovo lijepa ili ružna priča, sigurno je da nikad neću požaliti što sam otišao u Englesku - iskren je Krama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta