Obavijesti

Sport

Komentari 27

Kramarićeve muke: Prvo desno, onda lijevo koljeno i gležanj, a sad mišić, terapije i tablete...

Kramarićeve muke: Prvo desno, onda lijevo koljeno i gležanj, a sad mišić, terapije i tablete...
1

Muči me aduktor, prepona i neki živac, bio sam na terapijama, pijem neke table, bolje je malo, protiv Švedske bih trebao biti na klupi, rekao nam je Andrej Kramarić, vodeći strijelac Bundeslige sa šest golova

VIDEO

Zbog operacije desnog koljena na početku prošle sezone nije igrao u prvih sedam kola. Prvu je utakmicu odigrao tek u listopadu 2019. protiv Schalkea. 

Pokretanje videa...

Dalić uoči utakmica u listopadu 09:59

- Mučilo me jako to desno koljeno, riješio sam taj problem operacijom, a onda par mjeseci kasnije opet novi problemi. Moji suigrači treniraju već nekoliko dana, a ja sam posljednjih mjesec dana na terapijama u prosjeku tri-četiri sata dnevno. Sad me boli lijevo koljeno i desni gležanj. Dakle, imam dva problema. Da se riješi jedan problem, onda ne bih mogao trenirati i igrati zbog drugog. Nije to toliko velika bol. Primjerice, u gležnju osjećam zatezanje, a to mi jako smeta. Valjda se i s koljenom i gležnjem mora dogoditi neki klik da sve sjedne na svoje mjesto - riječi su ovo Andreja Kramarića iz travnja ove godine, kad je bila pauza zbog korona virusa.

Tjednima je bio na terapijama, a onda se napokon vratio na travnjak u samoj završnici sezone. Borussiji je u Dortmundu zabio četiri komada u posljednjem kolu Bundeslige, a i ovu je sezonu počeo na sjajan način. Šest golova u tri kola, vodeći je strijelac ispred Roberta Lewandowskog, koji ima pet.

GES / Football / TSG Hoffenheim - FC Bayern Munich, 09/27/2020

Sve je Krami išlo sjajno na početku sezone, a onda je protiv Švicarske završio na tribinama. Činilo se kako ga Zlatko Dalić čuva za Švedsku i Francusku, ali Andrej je na tribinama bio zbog ozljede.

- Muči me aduktor, prepona i neki živac, bio sam na terapijama, pijem neke tablete, bolje je malo, protiv Švedske bih trebao biti na klupi - rekao nam je uoči utakmice Andrej Kramarić.

Zlatko Dalić nam je jučer rekao kako će Andrej sam odlučiti hoće li igrati, ali očito je da mu stanje nije bilo. Ovih je dana malo trenirao s momčadi, a malo odvojeno. Protiv Šveđana će biti na klupi, vjerojatno neće ulaziti u igru, a ako stanje bude još bolje, onda bi u srijedu protiv Francuske mogao i zaigrati.

Prvo desno, onda lijevo koljeno i gležanj, a sad mišić, terapije i tablete... Krama muku muči s ozljedama u posljednjih godinu dana. Valjda neće biti više pehova u nastavku sezone. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRAMARIĆEM:

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling