Obavijesti

Sport

Komentari 20

Kranjčar i Vukojević na korak do LP-a: Šokirali Borussiju M.

Kranjčar i Vukojević na korak do LP-a: Šokirali Borussiju M.
4

Veliku i važnu pobjedu za ulazak u Ligu prvaka ostvario je kijevski Dinamo svladavši Borussiju Mönchengladbach u gostima 3-1. Cluj i Celtic su napravili dobar posao

VIDEO

Nogometaši kijevskog Dinama odradili su sjajan posao na gostovanju kod Borussije iz Mönchengladbacha u prvom dvoboju 4. pretkola Lige prvaka. Slavili su 3-1 pobjedu.

Nije Jurija Sjomina i njegove nogometaše pogodilo čak niti rano vodstvo u koje su domaći došli preko finskoga 21-godišnjeg veznjaka Alexandera Ringa u 13. minuti, nakon sjajne duge lopte Venezuelca Juana Aranga.

Gostujući kapetan Taras Mihalik izjednačio je u 27. minuti dalekometnim udarcem poslije jednog prekida. Nakon što je lopta okrznula nekoga od igrača u obrani domaćih, odbila se pod gredu domaćeg vratara Marca Andrea ter Stegena.

Andrij Jarmolenko je samo devet minuta kasnije na krasno dubinsko priogravanje Garmaša zabio za 2-1, da bi si desetak minuta prije kraja igrači Luciena Favrea dopustili još jedan pogodak iz prekida: pokušavajući Ideyea Browna spriječiti da dođe do lopte, u svoju ju je mrežu sproveo Luuk de Jong.

Niko Kranjčar u pobjedničkoj je momčadi igrao do 65. minute. Tada ga je zamijenio Ognjen Vukojević.

Iznenađujuću je, 2-1 pobjedu na gostovanju kod Basela, lanjskog sudionika osmine finala, izborio rumunjski Cluj. Poveli su domaći u 44. minuti krasnim pogotkom Marca Strellera iz poluškarica. Senegalski 28-godišnji napadač Modou Sougou u drugoj je polovici drugog poluvremena doveo svoju momčad do pobjede zabivši dva gola. Mogao je u samoj završnici zabiti još dva, ali je bio zamalo neprecizan.

København je na svom stadionu pobijedio francuski Lille pogotkom brazilskog napadača Cesara Santina u 38. minuti. Imala je momčad Ariela Jacobsa sreće u 15. minuti, kada je od Salomona Kaloua iznuđeni 11-erac propustio realizirati njegov suigrač Dimitri Payet. Udarac je obranio švedski vratar domaćih Johan Wiland, poznat po nesretnoj gologuzoj epizodi s treninga švedskih reprezentativaca tijekom ovoljetnog Eura u Poljskoj i Ukrajini.

Celtic iz Glasgowa je do goleme prednosti uoči uzvrata došao slavivši 2-0 na gostovanju kod švedskog Helsingborga, dok je u prvoj odigranoj utakmici dana Spartak u Moskvi krasnim poluvolejem Kombarova u 69. minuti došao do 2-1 prednosti nad Fenerbahčeom.

Liga prvaka, 4. pretkolo, 1. utakmice:

Spartak M. - Fenerbahçe 2-1 (Emenike 59, Kombarov 69 / Kuyt 65)

Basel – Cluj 1-2 (Streller 44 / Sougou 66, 71)

Helsingbrog – Celtic 0-2 (Commons 2, Samaras 75)

Borussia M. – Dinamo K. 1-3 (Ring 13 / Mihalik 27, Jarmolenko 36, De Jong 81-ag)

København – Lille 1-0 (Cesar Santin 38)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao