Obavijesti

Sport

Komentari 16

Niko: Nikad u karijeri nisam igrao ovako dobro kao sada

Niko: Nikad u karijeri nisam igrao ovako dobro kao sada
1

Rijetko dobijem priliku igrati pa sam jedva čekao da izađem na teren, mislim da se to vidjelo po mojem pristupu i igri, rekao je Niko koji je praktički sam pobijedio Maltu

VIDEO


Nebo nad Zagrebom se otvorilo, kiša se nije umarala, a Slavena Bilića je, sa zimskom kapom na glavi, nervoza držala 18 minuta. Sve dok Niko Kranjčar nije uzeo loptu, opalio i probio malteški zid. Pa sve još jedanput ponovio u završnici poluvremena. Nakon drugog čina Nikina showa Robert Prosinečki je ustao s klupe, nabacio smiješak i zadovoljno kimnuo glavom prema “šefu” Biliću. Njima je sve jasno...

- Nikina dva gola su fenomenalna, drago nam je što češće počeo koristiti svoj udarac - rekao je Bilić, koji je uvijek vjerovao u Niku. Za razliku od njegova prijatelja Redknappa.

- Valjda prate u Tottenhamu... Rijetko dobijem priliku igrati pa sam jedva čekao da zaigram, mislim da se to vidjelo po mojem pristupu i igri. Zadovoljni smo s 10 bodova iz četiri kola, dva više od Grčke. Prekvalitetna smo reprezentacija da se ne bi kvalificirali na Europsko prvenstvo - rekao je Niko.

Izbornik je zadovoljan, logično, nakon tri boda i prvog mjesta u kvalifikacijskoj skupini. Također, prvi puta u povijesti 'vatreni' su godinu završili bez poraza.

Nismo izgubili utakmicu ove godine, to je dokaz da se radi dobro i da uz malo sreće idemo na EP

- Teren je bio jako težak, bilo je i lokvi. Čestitao bih igračima na fantastičnom pristupu, na rastrčanoj igri, kombinatorici. Žao mi je što nije bilo više publike, ali razumijem da je to zbog lošeg vremena. Tražili smo gol od samog početka, htjeli smo što prije zabiti prvi gol da ne postanemo nervozni. Nismo izgubili utakmicu ove godine, to je dokaz da se radi dobro i da uz malo sreće idemo na EP. 

Vedran Ćorluka također ne igra u Spursima, ali u reprezentaciji je konstantan.

- Nakon dugo vremena odigrao sam svih 90 minuta. Napokon sam zdrav i nadam se da ću se vratiti u prvu momčad Tottenhama. Teren je bio težak, ipak odigrali smo kvalitetno. 

Iduću utakmicu Hrvatska igra 26. ožujka kod Gruzije. Nakon četiri kola imamo 10 bodova, dva više od Grka i četiri od spomenutih Gruzijaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti