Sport

Komentari 116

Kranjčar: Po svemu što sam do sada vidio Dinamo će biti prvak

Kranjčar: Po svemu što sam do sada vidio Dinamo će biti prvak

I Cico i Pop su ostavili dubok trag u zagrebačkom nogometu, ali i u cijelom društvu. Drago mi je da su Čivrag i Palić došli na ovu ideju. Cico i Pop ovo definitivno zaslužuju, rekao je Niko na 'Kutiji šibica'

Ovogodišnja 'Kutija šibica' ispričala je predivnu priču. Momčad Krešimir Keta Bandić u finalu je pobijedila favoriziranu Polikliniku Milojević 4-3, momčad sastavljenu od igrača Futsal Dinama. Dečki iz Mostara okupili su se i prijavili na jubilarnu 50. Kutiju kako bi odali počast preminulom prijatelju po kojem su i nazvali momčad.

Između ostalog, igrala se i prijateljska utakmica u čast pokojnom Cici Kranjčaru, kao i Dušku Popovskom.

S jedne strane Marko MlinarićDario ŠimićSilvio MarićDalibor PoldrugačHrvoje ŠtrokEduardo da SilvaMiralem IbrahimovićStipe Brnas, Edin Mujčin i Niko Kranjčar u timu Cico.

S druge Mario ŠvigirPavao SudyStjepan PavlicDamir KatovčićNenad BičakEdo DerviščauševićKrešimir Čivrag i mnogi drugi u timu Pop.

Dva kapetana: Revijalna utakmica u čast otišlih velikana nogometa i hakla, Zlatka Kranjčara i Duška Popovskog

Susret je završio bez pobjednika (6-6), no rezultat je ionako najmanje bitan.

- Naravno da je emotivno. I Cico i Pop su ostavili dubok trag u zagrebačkom nogometu, ali i u cijelom društvu. Drago mi je da su Čivrag i Palić došli na ovu ideju. Cico i Pop ovo definitivno zaslužuju - rekao je nakon utakmice Niko Kranjčar za Sport Klub pa prognozirao tko će osvojiti HNL ove sezone:

- Prema svemu što sam vidio... Mislim da će Dinamo osvojiti.

Dva kapetana: Revijalna utakmica u čast otišlih velikana nogometa i hakla, Zlatka Kranjčara i Duška Popovskog

Ovogodišnja sezona HNL-a je nikad uzbudljivija. Dinamo, Osijek i Rijeka imaju isti broj bodova uoči nastavka prvenstva (40), dok je prvi pratitelj vodeće trojke Hajduk na 35.

Inače, Niko Kranjčar igrao je i za Dinamo i za Hajduk. Te 2005. godine iz Maksimira je prešao u splitsku momčad i bio je to jedan od događaja koji je obilježio prošlo desetljeće hrvatskog nogometa.

Najčitaniji članci