Kreator TV postaje GP1 | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kreator TV odsad postaje GP1

Kreator TV odsad postaje GP1
2

Kroz GP1 prošle su brojne svjetske zvijezde poput Lewisa Hamiltona, Nice Rosberga, Jacquesa Villeneuvea, Jeana Todta, Tima Gajsera, Valentina Rossija...

VIDEO

Kreator TV, jedini specijalizirani motorsport medij u centralnoj Europi, mijenja ime i postaje GP1.

Nakon više od deset godina od svog pokretanja, ime Kreator TV odlazi u povijest te se zbog ekspanzije na druga tržišta od 1. travnja 2022. mijenja u GP1.

Pokretanje videa...

One Life Rally: Sudarili se kod Karlobaga 00:28

GP1 je specijalizirani medij za motorsport. Osnovan je kao Kreator F1 2011. isključivo za prijenose Formule1, da bi 2013. proširio svoj sadržaj na cjelokupni motorsport.

Jačanjem vlastitih produkcijskih kapaciteta u 2020., GP1 je počeo brži rast i otvaranje novih tržišta. Danas je prisutan u gotovo svim kabelskim i IPTV operaterima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s dosegom od preko tri milijuna gledatelja, a od prošle godine krenuo je i GP1 Slovenija na slovenskom jeziku, koji može pratiti više od 690.000 gledatelja.

Uz televizijske kanale, GP1 čini i GP1.hr, portal koji je od 2011. do danas ostvario rezultat od preko pet milijuna jedinstvenih posjetitelja, 87,5 milijuna pregleda stranica te s prosječnim trajanjem sesije od čak 2.49 minuta.

GP1 ima vlastite proizvodne kapacitete u vidu produkcijsko-distribucijskog TV centra u Jastrebarskom, TV centra u Ljubljani,vlastite flote reportažnih kola za 4K produkciju i ostalih resursa. Posebna snaga GP1 su ljudi, koji su odradili tisuće zahtjevnih televizijskih prijenosa (Formula1, MotoGP, VolvoOceanRace...), a u posljednje dvije godine GP1 je odradio vlastite prijenose utrka s najpoznatijih trkaćih staza svijeta poput BrandsHatcha, Hungaroringa, Valencije, Vallelunge, Slovakia Ringa, Brna, Automotodroma Most i mnogih drugih.

Kroz GP1 prošle su brojne svjetske zvijezde poput Lewisa Hamiltona, Nice Rosberga, Jacquesa Villeneuvea, Jeana Todta, Tima Gajsera, Valentina Rossija, Kena Blocka, Pettera Solberga i drugih s kojima su odrađeni mnogi ekskluzivni intervjui. Novinari GP1 akreditirani su za utrke F1, MotoGP, MXGP i ostale svjetske serije. GP1 ima ekskluzivne ugovore za NASCAR Whelen Euro Series, MXGP, ESET CUP i brojne druge atraktivne serije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner