Obavijesti

Sport

Komentari 15

Kreće NBA spektakl: LA Lakersi i Netsi žele skinuti Buckse, Irving se ne želi cijepiti pa neće igrati!

Kreće NBA spektakl: LA Lakersi i Netsi žele skinuti Buckse, Irving se ne želi cijepiti pa neće igrati!
4

Bojan Bogdanović bit će važna šuterska opcija Utah Jazza, Ivica Zubac će skakati i 'keljiti' pod košem Clippersa, Dario Šarić je dulje ozlijeđen, a Luka Šamanić će i u Knicksima biti velika nepoznanica...

VIDEO

Noćas, utakmicom Brooklyn Netsa i Milwaukee Bucksa, počinje 75. sezona NBA lige. Naslov prvaka brane Giannis Antetokounmpo i njegovi Milwaukee Bucksi kojima će glavni konkurenti u obrani prstena biti dvije mega-momčadi Los Angeles Lakersi i Brooklyn Netsi...

Pokretanje videa...

Giannis Antetokounmpo nakon 50 godina doveo Milwaukee Buckse do NBA titule VIDEO

LeBron James i Anthony Davis su "na ime" u Los Angeles u želji za osvajanjem naslova doveli niz dokazanih veterana (Carmelo Anthony, Rajon Rondo, Dwight Howard, DeAndre Jordan...), a veliku trojku zaokružili su dovođenjem još jednog superstara - Russella Westbrooka.

Mnogobrojne fanove košarke zanima kako će se Westbrook uklopiti u igru LA Lakersa u kojoj je još uvijek prva zvijezda 36-godišnji LeBron James. Obojica vole igrati s loptom u rukama, biti na granici "triple-double" učinka, no sada će se i oni više posvetiti momčadi. Russell Westbrook postat će dio moćnog kolektiva ili će karijeru završiti bez NBA naslova. 

NBA: Preseason-Milwaukee Bucks at Brooklyn Nets

No, glavna priča nove sezone je Kyrie Irving, jedna od vodećih zvijezda lige, koji će propustiti početak (a možda i cijelu) sezone jer se i dalje odbija - cijepiti. Kyrie Irving tako neće biti na raspolaganju Steveu Nashu koji sada sve nade polaže u Kevina Duranta i Jamesa Hardena, ali i bivše All-Star igrače poput LaMarcusa Aldridgea, Blakea Griffina, Paula Milsappa... koji su u Brooklyn stigli po prsten.

Hrvatska košarka u novoj je sezoni spala na četiri imena: Bojana Bogdanovića (Utah Jazz), Ivicu Zupca (Los Angeles Clippers), Darija Šarića (Phoenix Suns) i Luku Šamanića (New York Knicks). Bojan Bogdanović bit će jedan od glavnih šuterskih aduta Jazzersa koji bi i u novoj sezoni trebali dohvatiti play-off Zapadne konferencije.

Ivica Zubac će imati ozbiljnu minutažu pod košem LA Clippersa koji će pak biti znatno oslabljeni neigranjem ozlijeđenog Kawhija Leonarda. Paul George tako će postati prva i jedina ozbiljnija napadačka opcija Clippersa, no zvijezda poput Leonarda itekako će nedostajati momčadi Tyronna Luea koja bi, po nekim prognozama mogla i ostati bez play-offa. 

THE CANADIAN PRESS 2019-01-06

Dario Šarić bi zbog ozljede koljena mogao propustiti cijelu sezonu, a njegovi Phoenix Sunsi bi u ovoj sezoni trebali napraviti još jedan iskorak na Zapadu. Glavne zvijezde Sunsa bit će Chris Paul, Devin Booker i Deandre Ayton, prvi pick drafta iz 2018. godine koji bi ove godine mogao ekslpodirati jer ulazi u posljednju godinu svog rookie-ugovora.

Ovogodišnji status Luke Šamanića teško je nagađati, mladi košarkaš više nije član San Antonio Spursa, već je preselio na drugu lokaciju. Njegov je potencijal i dalje veći od trenutačnih mogućnosti, a Knicksi će u borbu za playoff Istoka krenuti na krilima Juliusa Randlea i Kembe Walkera.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani