Obavijesti

Sport

Komentari 0

Krešimiru Lončaru u Unics Kazanu milijun i pol eura!

Krešimiru Lončaru u Unics Kazanu milijun i pol eura!
1

Centar hrvatske košarkaške reprezentacije nije mogao odbiti nemoralnu ponudu ruskog Kazana, koji mu je ponudio 1,5 milijun eura za 2 sezone

VIDEO

Krešimir Lončar (25) dogovorio je sve uvjete dvogodišnjeg, milijun i pol eura vrijednog ugovora s Unicsom iz Kazana te će se, nakon što prođe formalnost liječničkog pregleda, novom klubu priključiti nakon povratka s Olimpijskih igara u Pekingu.
- Bilo je mnogo ponuda, na kraju sam zadovoljan što sam prije puta u Peking riješio i to pitanje, premda nas još čeka ta formalnost razmjene potpisa - rekao nam je jučer Krešo, koji se odmara u krugu obitelji u Solinu.
Čekajući ponude iz atraktivnijih liga, dočekao je “nemoralnu ponudu” iz Kazana, u kome ga čeka njegov bivši trener iz Rostova - srpski trener Aleksandar Petrović.
- Želio sam igrati negdje bliže kući, no financije su presudile. Financije i trener koga znam dobro, dobro smo surađivali u Rostovu i on je, uz financijske uvjete, bio glavni razlog što sam se odlučio za Kazan - rekao je Lončar i dodao:
- Koliko čujem, slaže se dobra momčad, s pet ili šest stranaca, navodno bi trebao potpisati i Marko Popović, tako da ćemo se boriti za sam vrh ruske lige. CSKA je s budžetom od više od 50 milijuna eura ipak nedodirljiv.
Nakon odlaska iz Splita 1998. godine Krešimir Lončar je igrao za talijanske momčadi Benetton i Terramo, njemački Würzburg, ukrajinski Kijev te ruski Rostov. U inozemstvu je do sada potvrdio sve svoje kvalitete, a u momčadi Kazana sigurno će biti jedan od glavnih igrača u sljedećoj sezoni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti
Dalić je otkrio popis za Euro:  'Vlašić je puno bolje nego što je bio, Perišić će dobiti priliku!'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić je otkrio popis za Euro: 'Vlašić je puno bolje nego što je bio, Perišić će dobiti priliku!'

Zlatko Dalić objavio je popis reprezentacije za Euro i otkrio u kakvim mu je planovima Ivan Perišić: 'On sve radi po planu. Sve je učinio da se vrati u formu. Imamo još 15 dana, dvije utakmice. Dobit će prigodu,' rekao je