Obavijesti

Sport

Komentari 20

Kruno Jurčić: Nije bilo šanse da se utakmica mogla odigrati

Kruno Jurčić: Nije bilo šanse da se utakmica mogla odigrati
1

U autobusu je maksimalan komfor, posljedica neće biti, tek će se osjetiti za Slaven Belupo u subotu jer ćemo se vratiti iz Splita oko 4, 5 ujutro, kaže Jurčić uoči derbija

VIDEO

Krajem prošlog tjedna nitko nije mogao očekivati da će se u Dinamu dvaput održati konferencija za medije za derbi s Hajdukom. Zbog potopljenog Poljuda u nedjelju, utakmica se morala odgoditi, a novi termin je u srijedu u 19 sati.

Neočekivana putovanja mogla bi uzeti danak kod igrača.

- Mileni (vozač, op.a.) nas doveze za četiri sata do Splita. U autobusu je maksimalan komfor, posljedica neće biti, tek će se osjetiti za Slaven Belupo u subotu jer ćemo se vratiti iz Splita oko 4, 5 ujutro - rekao je Jurčić te se osvrnuo na zdravstveno stanje Joea Šimunića:

- Imao je večer prije utakmice crijevnu virozu i odluka je bila na njemu, a on bi igrao i u nedjelju. Bio je spreman za zagrijavanje kao i ostali. Normalno jede i naravno da je danas u još boljem stanju.

- Zakuhava se ratnička atmosfera, ali ja se ne želim baviti s tim jer je uvijek tako - rekao je trener 'modrih' i prokomentirao izjave iz Hajduka da se derbi mogao odigrati od 20 sati:

- To su laži, hodao sam po travi, nije bilo šanse da se po tome moglo igrati.

Jurčić nosi lijepe uspomene s Poljuda kao igrač.

- Uvijek sam dobro prolazio na Poljudu, a 1997. smo ih dobili 2-1. Kao igrač imam pozitivna iskustva - rekao je Kruno, a jedan od novinara uzvratio mu je pitanjem:

- Zašto se onda ne skineš i sad?

-  Neću se skinuti i igrati, bit će dovoljni i ovi igrači - odgovorio je Jurčić.

Dinamo je bez pobjede 1967 dana.

- To su obične statistike, sjećam se jednog derbija. Na kraju utakmice je netko rekao da se igra od 7. kola Hajduk bi bio prvi. To su neke čudne statistike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići