Sport

Komentari 51

Krznar iskreno: Ha, jedino što nas može veseliti jest - tri boda

Krznar iskreno: Ha, jedino što nas može veseliti jest - tri boda

Često komentiramo što promjene donesu, a što ne donesu. Bitno je da su oni koji su igrali pokazali volju i htijenje. Nismo branili 1-0, tražili smo drugi gol, a Šibenik je zabio iz jedne naše pogreške, rekao je Krznar

Dinamo je teškom mukom i velikom srećom slavio na Šubićevcu s 2-1 protiv Šibenika. Igra 'modrih' ponovno nije prštala ljepotom, no tri boda i povratak na 3. mjesto na tablici su tu.

- Teških 90 minuta po teškom terenu i teškim vremenskim uvjetima. Ipak, vesele nas tri pobjeda i to je jedino što nas ustvari može veseliti. Vraćamo se u pozitivu i dobru atmosferu uoči važnog susreta - rekao je Damir Krznar za ArenaSport.

Šibenik i Dinamo susreli se u 17. kolu HT Prve lige

Strateg Dinama je u odnosu na europsku utakmicu u četvrtak promijenio čak sedam igrača u prvih 11.

- Morali smo rotirati. Imamo utakmicu svakih nekoliko dana, a ne može samo dio igrača iznijeti sezonu. Pohvale svima njima. Zadovoljan sam prvim poluvremenom, ostaje žal što nismo otišli na dva gola razlike. Na kraju smo sretno i spretno došli do tri boda - rekao je Krznar pa nastavio:

- Često komentiramo što promjene donesu, a što ne donesu. Bitno je da su oni koji su igrali pokazali volju i htijenje. Nismo branili 1-0, tražili smo drugi gol, a Šibenik je zabio iz jedne naše pogreške.

Šibenik i Dinamo susreli se u 17. kolu HT Prve lige

Dinamo je posljednji put ne primio pogodak na jednoj utakmici još prije mjesec dana protiv Gorice...

- Izuzetno puno radimo na tome. Stalno razmišljamo o toj 'čistoj mreži', ali eto, ni danas nismo uspjeli.

Pred Dinamom su sada tri vrlo teške, zahtjevne utakmice. Prvo mu Rijeka dolazi na Maksimir u sklopu Kupa, a onda slijede gostovanja u Splitu i Londonu.

- Izazovi su ono što sportaši traže. Dvije odlične utakmica, dva odlična derbija. Sigurno ćemo naći motiva makar on i nije potreban za takve utakmicu - zaključio je trener Dinama.

Trener Šibenika Mario Rosas imao je puno razloga biti sretan nakon ove utakmice, njegova je momčad pokazala zrelu igru protiv puno kvalitetnijeg protivnika. Još da nije bilo tog nesretnog autogola Stefana Perića...

- Nisam zadovoljan ulaskom, ali smo se uskoro vratili. Puno sam zadovoljniji drugim dijelom. Uspjeli smo pritisnuti i zabiti, no na kraju smo izgubili. Zbog toga sam malo ljut - rekao je trener Šibenika pa nastavio:

Zagrijavanje nogometaša Šibenika i Dinama uoči početka susreta 17. kola HT Prve lige

- U drugom dijelu smo pronašli prostor, bilo je teško u sredini, ali smo pokazali odličnu igru i nadam se da ćemo i dalje nastaviti tako.

Najčitaniji članci