Obavijesti

Sport

Komentari 27

Krznar otpisao dvije zvijezde, Andrijašević pronašao novi klub

Krznar otpisao dvije zvijezde, Andrijašević pronašao novi klub

Rijeka Andrijaševića nije mogla plaćati iako su obje strane htjele produžiti suradnju. Pa je Franko spakirao kofere i otišao u drugu kinesku ligu. Ni u Dinamu ne miruje, Krznar se rješava čak trojice igrača

VIDEO

Franko Andrijašević je otišao iz Rijeke i u međuvremenu postao novi igrač drugoligaša Zhejiang FC-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo slavi naslov HNL-a

Pokretanje videa...

Dinamovci slave naslov prvaka 12:03

Dijete Hajduka i 29-godišnji Splićanin iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Rijeke kamo je došao na posudbu iz Genta gdje se baš i nije snašao. I budući da ga Rijeka nije mogla plaćati, bilo je jasno da će nakon dvogodišnje posudbe pronaći novu sredinu. Šteta jer je upravo Franko igrač koji Rijekinoj igri da je širu dimenziju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Rijeka i Lokomotiva susrele se u 29. kolu 1. HNL

Andrijašević će uskoro napuniti 30 godina i premda se opirao odlasku u Kinu naposljetku je presudila financijska korist. Iako se ne zna koliko će zarađivati, za pretpostaviti je da je Andrijašević u drugu kinesku ligu otišao zbog dobre plaće. Njegov klub trenutno se nalazi na trećem mjestu druge kineske lige. Ambicija je izboriti ulazak u elitni rang, a nakon što je postignut dogovor s Frankom (a to je bilo još prije mjesec dana), zbog ligaških pravila klub se morao odreći jednog stranca. Stradao je Dino Ndlovu.

U klubu ga dočekuje srpski napadač Nikola Đurđić, bivši igrač PartizanaAugsburgaFortune i Malmoa.

A događanja ne miruju niti na Maksimiru. Dinamo je zaključio možda i najuspješniju sezonu u povijesti novim naslovom hrvatskog prvaka pa se dao u rekonstrukciju momčadi.

Ona neće biti potpuna jer, kako je i sam trener Damir Krznar naglasio, kostur momčadi će ostati i iduće sezone. No, zato će biti nekoliko odlaska, a shodno tome i dolazaka.

Kako piše SN, Krznar se odlučio zahvaliti trojici igrača od čega su dvojica veća imena - Izet Hajrović i povremeni hrvatski reprezentativac Marin Leovac.

Zagreb: Dinamo protiv Šibenika u 36. kolu Prve HNL

Također, Dinamo bi napustititi trebao i Marijan Čabraja, do danas drugi najveći izlazni transfer Gorice u vrijednosti 1,6 milijuna eura koliko su 'modri' platili za njegove usluge.

Leovac će uskoro proslaviti 33. rođenadan, dok će Hajrović imati 30. Ni jedan ni drugi nisu se pretjerano naigrali ove sezone premda su njihove nogometne kvalitete neupitne.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine