Sport

Komentari 23

Krznar: Zadnja utakmica Rijeke nas je totalno zbunila. Ne znam što nas čeka, ali spremni smo...

Krznar: Zadnja utakmica Rijeke nas je totalno zbunila. Ne znam što nas čeka, ali spremni smo...

Zasada Ademi i Tolić ostaju izvan kadra zbog ozljede. Moharrami je u punom treningu. Možda ga ubacim već protiv Rijeke, rekao je trener Dinama dan uoči utakmice

Dinamo i Rijeka sutra na Maksimiru od 21 sat igraju derbi 3. kola Prve HNL. Utakmicu je za Dinamov službeni kanal najavio trener Damir Krznar.

- Od prve utakmice do prve reprezentativne stanke svaka tri, četiri dana igramo utakmicu tako da ovih pet dana smatramo luksuzom. Legia dolazi odmah tri dana nakon Rijeke pa je to određeni hendikep, ali s obzirom da je Rijeka participirala u svom europskom natjecanju u četvrtak, mislim da je sportski i fer da smo pomaknuli tu utakmicu za nedjelju. Imali smo vremena studiozno pripremiti za Rijeku, kojoj čestitam na prolasku u sljedeće pretkolo. Također, čestitamo i Osijeku na sjajnom rezultatu. Nadam se da će oni, zajedno s nama, preskočiti još neko kolo i plasirati se u grupnu fazu jednog od natjecanja. Mi pretendiramo na Ligu prvaka, ali neće biti drama ako se dokopamo Europske lige. Rijeci svi komplimenti na svim nastupa u dosadašnjem dijelu sezone.

Omonoia i Dinamo sastali se drugoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka

Goran Tomić neke je utakmice započeo s tri braniča u zadnjoj liniji, dok je u nekima kretao s tri stopera od prve minute. Ni Damir Krznar ne zna što ga sutra čeka.

- Zadnja Rijekina utakmica nas je zbunila do kraja budući su mijenjali formaciju. Ne znamo što nas čeka, ali vjerujem da ćemo na terenu odgovoriti na svaki zahtjev.

Rijeka: HNK Rijeka protiv NK Istra u 2. kolu Prve HNL

Temperatura, teren, daleki putovi...zasad još nijedan od vanjskih utjecaja nije utjecao na rezultat 'modrih'. Doduše, malo više odmora ne bi škodilo...

- Veseli nas adaptibilnost na sve uvjete. Ono što je, hendikep, je odmor. Puno snage trošimo na put, na neke stvari mimo nogometa, ali to moramo prihvatiti. Imali smo dovoljno vremena za oporavak i vjerujem da ćemo sve kotačiće posložiti i da ćemo u malo izmijenjenom sastavu spremno dočekati Rijeku.

Tko je spreman? Tko nije?

- Zasada Ademi i Tolić ostaju izvan kadra zbog ozljede. Moharrami je u punom treningu. Možda ga ubacim već protiv Rijeke.

Osijek ugostio Dinamo u 12. kolu HT Prve lige

Najčitaniji članci