Obavijesti

Sport

Komentari 129

HEROJ ULICE: Robert Kovač trčao za lopovom i srušio ga!

HEROJ ULICE: Robert Kovač trčao za lopovom i srušio ga!
6

Vidi se da je gospodin u kondiciji, dobacio je njemački policajac novinarima dok je privodio lopova zahvaljujući Robertu Kovaču, koji je trčao za najbržim napadačima svijeta, a danas hvata lopove

VIDEO

Civilna hrabrost je bitna, ali ne znam bih li uvijek ovako reagirao, ovisi o situaciji. Drago mi je da je ovako završilo, rekao je Robert Kovač (43), koji je u ponedjeljak navečer potrčao za 15 godina mlađim razbojnikom, srušio ga i predao policiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:37

- Vidi se da je gospodin u kondiciji - dobacio je njemački policajac novinarima dok je privodio lopova zahvaljujući bivšem hrvatskom reprezentativcu, danas pomoćniku bratu Niki na klupi Eintrachta koji su prošle godine spasili od ispadanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Robert je izašao na večeru u Frankfurt. Ispred restorana bio je bankomat na kojem je umirovljenik (72) podigao 40 eura. Lopov ga je pratio iz mraka i skočio na njega. Srušio ga je i počeo bježati s novcem. Kovač nije oklijevao ni sekunde.

Start s leđa za čistu desetku

Izletio je iz restorana i potrčao za razbojnikom koji nije imao šanse. Nakon nekoliko metara, bivši Vatreni koji je godinama trčao za najbržim napadačima svijeta, stigao je mladića i sapleo ga. Drugi dio posla, znatno lakši, odradila je policija.

Kovaču ni s 43 godine na leđima nije bio problem uhvatiti mlađeg razbojnika, a ovo je bio jedan od rijetkih startova s leđa zbog kojih se nije morao bojati sankcija.

Bio je to start za čistu desetku!

Uz pet titula u Bayernu, dva prvenstva, dva kupa i Intertoto kup i dvije u Dinamu, prvenstvo i Kup, sad ima i jednog uhvaćenog lopova. Impresivna igračka karijera koju je nastavio na trenerskoj klupi uz brata Niku. Zajedno rade velike stvari u Eintrachtu koji je na sigurnom 11. mjestu i ove sezone ostat će u prvoj ligi.

Priča se brzo proširila njemačkim medijima koji slave herojski čin našeg nogometaša.

Eintracht je na službenom Twitteru napisao: 'Bravo, Roberte!'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka