Obavijesti

Sport

Komentari 58

L'Equipe tvrdi: Belgijski igrači potukli su se uoči Hrvatske!

L'Equipe tvrdi: Belgijski igrači potukli su se uoči Hrvatske!

Hazard je navodno kritizirao suigrače iz obrane rekavši im da su prespori, a to je razljutilo Vertonghena koji ga je napao pred suigračima. No, kako doznajemo od belgijskih novinara, nisu se potukli

VIDEO

Uoči prvenstva Belgija je po svim prognozama bila u užem krugu favorita. Možda i posljednja prilika jedne sjajne generacije da ostavi pečat, aktualni brončani iz Rusije i druga reprezentacija svijeta s velikom kvalitetom. No, sve je krenulo u krivom smjeru od samog početka. Je li razlog pritisak, jako puno igrača u poodmakloj fazi karijere ili nesređeni odnosi među igračima?

Pokretanje videa...

[TOP 3 VIJESTI DANA] Dalićev ‘džoker zovi’: Kramarić je protiv Kanade pokazao da je tu kad je najpotrebnije 01:07

U jako lošoj atmosferi Belgijci će dočekati ključnu utakmicu protiv Hrvatske. U prvom kolu su, unatoč jako lošoj predstavi, pobijedili Kanadu 1-0 na klasu, ali to im nije pomoglo protiv Maroka. U potpunosti su ih izdominirali, slavili 2-0 i gurnuli ih u nezavidnu poziciju. Belgijci moraju pobijediti Hrvatsku za plasman u osminu finala, a situacija u reprezentaciji je, blago je reći, katastrofalna.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada

Narušeni su odnosi među igračima, kritiziraju jedni druge, a izbornik Roberto Martinez njih. No, ni tu nije kraj kaotičnim odnosima. Nakon poraza od Maroka, krivili su jedni druge za poraz, a kako piše L'Equipe, zakrvilo je između Edena Hazarda i Jana Vertonghena.

Hazard je navodno kritizirao suigrače iz obrane rekavši im da su prespori, a to je razljutilo Vertonghena koji ga je napao pred suigračima. Došlo je do tučnjave, a navodno su u gužvu uletjeli Kevin De Bruyne i Romelu Lukaku koji su ih razdvojili.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Morocco

No, kako smo doznali od belgijskih novinara, nije došlo do tučnjave. Bila je naelektrizirana atmosfera i povišene tenzije, svađali su se, ali nisu i potukli. Sve su raščistili međusobno, a žele i s javnosti pa su za danas u 13 sati u kampu reprezentacije najavili press konferenciju. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada

Kako bi primirio igrače, izbornik Roberto Martinez organizirao je grupni sastanak kako bi svatko rekao što misli. Glavnu riječ vodio je Romelu Lukaku. 

Izazovan zadatak je pred Martinezom. Mora razbuditi momčad i pomiriti igrače. Ispadanje im visi nad glavom, a utakmica protiv Hrvatske možda će biti i posljednja nekim igračima. Pa i izborniku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov