Obavijesti

Sport

Komentari 5

La Liga na hrvatskom najavila 'El Madrileño' - ali bez Hrvata

La Liga na hrvatskom najavila 'El Madrileño' - ali bez Hrvata
1

Madridski derbi se vratio u La Ligu, stoji u objavi La Lige. Ali bez Hrvata u ulogama. Vrsaljko se polako vraća, dok se Modrić ozlijedio nakon reprezentativne pauze

Atletico Madrid i Real Madrid u subotu će odigrati prvi ovosezonski El Madrileno. Madridski derbi igra se na Wanda Metropolitanu (21.00) gdje Atletico još nije pobijedio gradske rivale u La Ligi. Posljednji put jest još u veljači 2015. godine na Vicente Calderonu. 

Pokretanje videa ...

Tada je za domaćine igrao Mario Mandžukić, dok za goste, pak, nije Luka Modrić. U međuvremenu u Simeonovu je "vojsku" stigao Šime Vrsaljko, uz posudbu u Inter, no ni Vrsaljko, sigurno, a vjerojatno ni Modrić neće igrati ovosubotnji derbi.

Svejedno je La Liga na svom službenom Facebooku dvoboj najavila na - hrvatskom. I to baš namijenjeno isključivo hrvatskom tržištu i hrvatskim korisnicima Facebooka koji tu objavu jedino mogu i vidjeti.

- Madridski derbi se vratio u La Ligu - stoji u objavi.

I, kako rekosmo, bez Hrvata u ulogama. Vrsaljko se polako vraća, dok se Modrić ozlijedio nakon reprezentativne pauze. A za novu bi trebao biti spreman.

- Nakon što su ga pregledali klupski liječnici, dijagnosticirana mu je ozljeda aduktora desne noge. Oporavak će ovisiti o razvoju ozljede - pisalo je u priopćenju Real Madrida prije dva tjedna.

Otada je Modrić propustio dvoboje s Levanteom, PSG-om i Sevillom kao što će i sutrašnji s Osasunom.