Sport

Komentari 20

Labrović nije potpisao za Rijeku. A Caktaš? Nemam komentara...

Labrović nije potpisao za Rijeku. A Caktaš? Nemam komentara...

'Hoće li biti potpisan novi ugovor Labrovića s Šibenikom ili s nekim drugim klubom, Rijekom, Hajdukom, Realom... o tom po tom. Kad završi prvenstvo, sjest ćemo za stol i napraviti ono što je najbolje za obje strane'

U dijelu hrvatskih medija pojavila se informacija kako je golman Šibenika Nediljko Labrović sve dogovorio s Rijekom, u koju seli iduće sezone kao zamjena za Nevistića koji ide u Dinamo. Labrovićev manager Darko Nejašmić negira da je posao gotov.

- Informacija o transferu Labrovića u Rijeku nije istinita. On je igrač Šibenika do kraja tekuće sezone, u stalnom smo kontaktu s vodstvom Šibenika, i sve što odlučimo, bit će u dogovoru s klubom. Hoće li biti potpisan novi ugovor s Šibenikom ili s nekim drugim klubom, Rijekom, Hajdukom, Realom... o tom po tom. Kad završi prvenstvo, sjest ćemo za stol i napraviti ono što je najbolje za igrača i za klub. A da interesa ima - ima. I Rijeke i još nekih domaćih i inozemnih klubova.

Spomenuli ste i Hajduk?

- Mogao sam navesti i bilo koji drugi klub koji je iskazao interes za njega. Uostalom, nije tajna da smo prije godinu i pol praktično već sve bili dogovorili s tadašnjim sportskim direktorom Hajduka Sašom Bjelanovićem, ali nakon njegove smjene i dolaska novih ljudi, Marija Stanića i Ivana Kepčije, rečeno nam je da se Labrović ne uklapa u planove Hajduka.

- Nedavno se oko njegovog statusa raspitivao i gospodin Mindaugas Nikoličius, no nismo ništa konkretno dogovarali, što je i normalno, obzirom da je Hajduk vratio Lovru Kalinića. Vidjet ćemo, Nediljko je otvoren za sve opcije, brzo će svibanj i tada ćemo više znati. A do tada je koncentriran samo na Šibenik.  

Susret Šibenika i Osijeka u 7. kolu HT Prve lige

Pošto ste manager Mije Caktaša, možete li nam otkriti i što se novoga događa u njegovom odnosu s Hajdukom. Do sada ste odbijali govoriti na tu temu.

- I dalje nemam komentara, rekao sam vam da ima vremena... - ostao je zagonetan Nejašmić.

Najčitaniji članci