Obavijesti

Sport

Komentari 5

Lacazette traži navijača koji je tetovirao njegovo lice na guzu

Lacazette traži navijača koji je tetovirao njegovo lice na guzu
1

Stvarno nisam mislio da će ga uspjeti dovesti. Pa Wenger nikad ne troši toliko na pojačanja. Bio sam u krivu, ali nije mi žao, rekao je mladi navijač Arsenala koji je ispunio obećanje

VIDEO

Samu Leachu (20) Arsenal se uvukao pod kožu, doslovno. 

Zapravo, uvuklo mu se lice Alexandrea Lacazettea za kojeg je tvrdio da nema šanse da ga klub dovede. No 60 milijuna eura kasnije, Francuz je pozirao s dresom 'topnika', a navijač je krenuo prema salonu za tetoviranje.

Arsenalova povijest transfera i Wengerova škrtost bila su gotovo sigurna oklada da engleski klub neće dovesti pravog golgetera kao što je Lacazette, koji je u zadnje četiri godine u Francuskoj zabio 91 gol, lani za Lyon u svim natjecanjima 37 komada, a još manje da će 'topnici' za njega dati rekordnih 60 milijuna.

- Ako potpiše, tetovirat ću njegovo lice negdje na tijelu - obećao je Sam Leach. 

Arsenal ga je preko službenog Twittera podsjetio na obećanje, a Leach, koji je iz Hulla, pokazao se kao čovjek od riječi. Kad je saznao za ovo, Lacazette je kontaktirao agenciju koja ga zastupa kako bi pronašao navijača kojem želi pokloniti dres.

Na drugu stranu ide Conor McGregor

- Stvarno nisam mislio da će ga uspjeti dovesti. Pa Wenger nikad ne troši toliko na pojačanja. Bio sam u krivu, ali nije mi žao - priča mladi navijač, koji je četiri sata ležao dok mu majstor za tetovaže nije napravio posao do kraja.

- Napravio je sjajan posao. Jedna strana ostala mi je slobodna. Ako upoznam Lacazettea, tražit ću ga da me spoji sa Sanchezom. Ne bih mogao podnijeti da ode u Manchester City pa ću mu reći da on ide na drugu stranu stražnjice samo da ostane kod nas - rekao je Leach.

Na stražnjici bi mu moglo ponestati mjesta.

- Jako volim MMA i Conora McGregora. Ako dobije Mayweathera, sto posto ću tetovirati njegovo lice na drugoj strani - obećao je mladić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu