Obavijesti

Sport

Komentari 1

Lacković & Valčić- Dva za Linu neprocjenjiva igrača

Lacković & Valčić- Dva za Linu neprocjenjiva igrača
6

Lacković i Valčić dugo su u reprezentaciji. Blaž se oporavio od ozlljede i ponovno blista, a Tonči proživljava 'rukometnu renesansu'

VIDEO

BLAŽENKO LACKOVIĆ
Ono malo dana u godini što provede u Hrvatskoj desni vanjski hrvatske reprezentacije najradije boravi u svom domu u Zagrebu ili kod roditelja u Novom Marofu.
- Imamo kokice, pajceke, zečeve... Blaž često nahrani pajceke, ali kolinje ne voli. U Hrvatskoj jede hranu iz vrta - kaže majka Zdenka.
Lacković je jedan od najbolji nogometaša u reprezentaciji.
- U osnovnoj školi zavolio je rukomet, ali trenirao je i nogomet. Gotovo da ga igra jednako dobro! - kaže Zdenka Lacković i dodaje:
- Odličan je kuhar! Zna napraviti varivo, skuhati juhu, ali kolači mu baš ne idu. Uvijek nešto uprska...

PREŽIVIO SUKOB S GOPCEM
Blaženko Lacković nije mogao igrati više od godinu dana jer je Zagreb dokazao da je igrao prijateljsku utakmicu za Metković pod lažnim imenom, bez prava nastupa.

BIO JE ODLIČAN UČENIK
Blaženko je bio odličan đak, stalno je učio, kaže majka Zdenka. Nakon srednje škole potpuno se posvetio rukometu. Danas igra za HSV.

POLJUPCI SA SUPRUGU NIKOLINU
Nakon svake pobjede u zagrebačkoj Areni Blaž ode k supruzi Nikolini i poljubi je. Jedna od najljepših fotografija na SP-u je njegova kako daje pet malom navijaču.

TONČI VALČIĆ
Tonči je vjerojatno najmističniji hrvatski rukometaš. Dugo vrijeme bježao je od svega, povukao se u sebe i rijetki su oni koji su mogli doprijeti do njega. Spas u najtežim trenucima donijela mu je djevojka, danas supruga, i opet je sretan čovjek, a takav Hrvatskoj itekako puno vrijedi.
- Žalim zbog zatvaranja i odvajanja od cjeline, od ekipe kojoj sam pripadao. Još hvatam korak i sve ono što sam izgubio i propustio - rekao je Valčić uoči povratka među svoje, gdje su ga isti trenutak prihvatili.

UTOČIŠTE U ADEMAR LEONU
Tijekom emotivne krize Tonči Valčić “pobjegao” je u Španjolsku, u redove Ademar Leona. Samo rijetki i danas znaju što mu se događalo, ali emotivno stabilan stigao je u Zagreb CO.

USKORO POSTAJE OTAC
S njom sam pronašao ono najvažnije i najzaslužnija je za stabilnost koju danas imam. Ona je i prvi razlog mog povratka u Hrvatsku, rekao je Tonči Valčić za suprugu, uskoro majku njihova djeteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener