Obavijesti

Sport

Komentari 34

Lauritsen: Suigrači su me zezali pod tušem, na parkiralištu...

Lauritsen: Suigrači su me zezali pod tušem, na parkiralištu...
2

Hrvatska ima toliko sportskih uspjeha da sam dolazeći ovamo mislio da ima deset milijuna stanovnika, a ne samo četiri i pol, priznao je Danac, te otkrio kako su ga dočekali igrači u Dinamu

VIDEO

Odlično sam se snašao u Dinamu, sjajno sam prihvaćen od prvog dana. A znate kako je, nikad ne možete znati kako će vas dočekati negdje u novom klubu, no ja se u Zagrebu osjećam sjajno, rekao je danas u HRT-ovoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska" nogometaš Dinama Rasmus Lauritsen.

Pokretanje videa...

Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen 03:48

Danski nogometaš i standardni branič Dinama brzo je pohvatao konce u hrvatskom nogometu te “modrima” na terenu donio kvalitetu više. A Lauritsen priznaje i kako su ga prvo suigrači malo “zezali”.

- Haha, bilo je nekih simpatičnih "psina" na početku. Kad bih se poslije treninga išao tuširati, rekli bi mi da ne smijem pod kapetanov tuš, kad bih parkirao ispred svlačionica, poručili bi mi kako sam stao na trenerovo mjesto. Onda sam shvatio da me zezaju - kaže Lauritsen, pa dodaje:

- Iskreno, ja sam mislio da Hrvatska ima barem 10 milijuna stanovnika. Nevjerojatno mi je da neka nacija redovito ostvaruje tolike sportske uspjehe, a ima samo 4,5 milijuna stanovnika. Uh, kakav je uspjeh vaša reprezentacija napravila na Svjetskom prvenstvu, čudo je i što Dinamo radi na europskoj sceni. A Zagreb je doista prekrasan, jedva čekam bolje ga upoznati.

Europa League - Group K - CSKA Moscow v Dinamo Zagreb

Novi igrač Dinama vjeruje kako je danska liga slična HNL-u...

- Da, rekao bih da su to dvije prilično slične lige. I oboje su bolje od švedske lige. Znate, u Švedskoj se gotovo sve utakmice igraju na umjetnoj travi, pa se tamo igra dosta tehnički nogomet. A u Hrvatskoj se, uz tu tehničku komponentu, igra dosta fizički nogomet. Gotovo svaki klub ima dobre igrače, stvarno se ovdje igra dobar nogomet.

Ipak, Lauritsenu ovdje najviše nedostaje obitelj...

- Da, obitelj i prijatelji. Jedva čekam da dođu u Zagreb, pa da im mogu pokazati kako je ovdje prekrasno. Imam brata blizanca s kojim sam jako povezan, zajedno smo igrali nogomet, jako smo bliski. A djevojka mi je već bila u Zagrebu, naravno da će doći opet - završio je Lauritsen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica