Obavijesti

Sport

Komentari 1

LaVine prvi prebacio 50 koševa u sezoni, Šamanić ušao u igru

LaVine prvi prebacio 50 koševa u sezoni, Šamanić ušao u igru
3

Bek Chicago Bullsa postavio je rekord karijere s 51 košem, čime je postao i prvi košarkaš koji je u NBA sezoni 2023/24. zabio preko 50 koševa

VIDEO

Zach LaVine je briljirao za Chicago Bullse postigavši ​​51 koš, ali Bullsi ipak nisu uspjeli pobijediti Detroit Pistonse (118-102) bez našega Bojana Bogdanovića u NBA ligi.

Bek Chicago Bullsa Zach LaVine odigrao je utakmicu karijere. Zabio je 51 koš uz šut 19-33 iz igre i 7 od 13 za tri poena.  š. LaVine, koji je postigao polovicu koševa svoje momčadi, iznenađujuće nije imao niti jednu asistenciju.

NBA: Chicago Bulls at Detroit Pistons

Bullsi od početka sezone imaju jednu pobjedu i dva poraza. Centar Detroita Jalen Duren ostavio je pečat u utakmici protiv Chicaga s 23 koševa, 15 skokova i 5 asistencija, te je postao drugiigrač do 20 godina u povijesti lige s tim učinkom. Prije njega je to učinio LeBron James, koji je takav učinak ostvario 2003. godine, s 18 godina.

VIDEO Pogledajte Dončićev NBA šou. Kako mu je samo ovo ušlo?
VIDEO Pogledajte Dončićev NBA šou. Kako mu je samo ovo ušlo?

New Orleans Pelicansi dominirali su nad New York Knicksima (96-87) za drugu pobjedu u dvije utakmice.

- Pažnja koju im pridaju protivnici stvara nas i stvara im šuterske pozicije. Večeras su odradili veličanstven posao - rekao je trener Pelicansa Willie Green o svoja dva lidera Brandonu Ingramu (26 koševa) i Zionu Williamsonu (24 koševa).

NBA: New York Knicks at New Orleans Pelicans

S postignuta 34 koša, najbolji igrač prošle sezone (MVP) Joel Embiid vodio je Philadelphia 76erse do pobjede u Torontu (114-107), njihove prve ove godine nakon prvog poraza u Milwaukeeju u četvrtak.Embiida je dobro pratio Tyrese Maxey s 34 poena.

NBA: Philadelphia 76ers at Toronto Raptors


Nakon tijesnog poraza od Lakersa, Phoenix Sunsi predvođeni Kevinom Durantom (26 koševa) srušili su Utah Jazz (126-104), unatoč izostanku svojih ozlijeđenih topnika Devina Bookera i Bradleyja Beala.

Luka Šamanić je imao pet koševa i jedan skok za šest minuta na terenu kod Utaha, koje je predvodio Finac Lauri Markannen s 19 koševa.

Minnesota Timberwolvesi dominirali su kod kuće protiv Miamija (106-90), proljetnog finalista NBA lige, uz dobru igru Naza Reida (25 koševa, 8 skokova) i Anthonya Edwardsa (19 koševa, 7 asista).

Jordan Poole predvodio je Washington u pobjedi protiv Memphisa 113-106 s 27 koševa, dok je Aaron Nesmith s osobnim rekordom od 26 koševa vodio Indiana Pacerse do pobjede kod Cleveland Cavaliersa 125-113.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše